Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényetek akarta vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényetek akarta vagy mindegy volt neki?

Figyelt kérdés

A párotok (férfi)ő akarta az esküvőt?Miben nyilvánult ez meg?Volt olyan hogy ő állt jobban a házasság mellett???

Mi 3éve vagyunk együtt,bár én még fiatal vagyok,ő benne lenne a korban.Szóval azért mi is beszélgetünk erről a témáról,és meglepett hogy férfi létére ilyen véleményen van.Ő teljesen házasságpárti,és az is furcsa hogy ő akarja a nagy lagzit nem pedig én,nő létemre!Nem vagyok az a "magam mutogatós"tipus és nem szeretem a felhajtásokat.Ő viszont azt mondja hogy egy lagzi úgy szép ha nagy.Falunk élünk és ő így nevelkedett,lehet hogy ezért??!Tehát hogy nem elég neki a szűk családi kör (ami kb 25fő) hanem az az igazi ha nagy lagzi van (ami kb 120fő)Régebben arra gondoltam,hogy azért mondja ezt mert így bújik ki a házasság alól,mert tudja hogy sosem lesz annyi pénzünk rá :)

De idővel rákérdeztem erre,és azt mondta hogy dehogy is,nem azért mondta és lesz majd annyi pénzünk...egyszer...

Azóta rájöttem hogy ő ezt tényleg így is gondolja,féfrfi létére.

Nálatok volt így?Vagy ismerősnél???

2010. okt. 19. 08:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit! Szerintem is el akar venni a párod, de neki fontos a külsőség is.

Egyébként még fiatalok vagytok, van időtök, de ezt jobb mielőbb tisztázni. Ha nem megy, akkor válasszatok arany középutat. Ne 25 fő, ne 120, de olyan 60-80 fő.

Egyébként igaza van annak aki azt írja, hogy egy nem túl összetartó családnál sok értelme nincs, hogy olyanokat is meghívjanak, akik csak nagy ritkán egy évben 1-2 alkalommal beszélnek telefonon vagy látják egymást. Ezért is mondom, hogy akik valóban fontosak, azok legyenek ott. Nekem viszonylag kevés barátom van (persze van sok olyan barát, akivel jóban vagyunk, számíthatunk egymásra, de olyan igazi barát, akit valóban ott szeretnék látni az esküvőm napján csak 1-2.)

Lehet, hogy önzőség, de nekem fontos a bensőségesség. Nekem nem csak a papír kell, a rongyrázás, hanem ahogy valaki írta, ez egy szövetség/szerződés.

ma 11:45 voltam

2010. okt. 19. 11:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Nekem a párom épp úgy akarja mint én.

Én lányként persze emellé álmokat szövök, tánc az apukájával, apukámmal, ölelések...szép ruha, torta...fényképek...

Az azonban közös megállapodás, hogy "dísz" rokonokat, díszből nem hívunk, csak a közeli és számunkra kedves rokonok és a szűk baráti kör (kb 6-8 pár)

2010. okt. 19. 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
mi nagyjából egyetértettünk a méretekben :) férjem nagyon házasságpárti volt, és ennek nagyon örültem. Szerintem sem igaz, hogy kibúvót keres a párod. Azoknak meg ne higgy, akik azt mondják, hogy a gyerek előbb jön majd, mint az esküvő és nem lesz pénzetek semmire. A gyerek döntés kérdése, ha védekeztek, akkor ritkán csúszik be, azért nem az az általános. A fizetésetekből pedig félre tudtok rakni, és azért a család, rokonság is be szokott segíteni, amennyivel tud (lehet, hogy semmivel, lehet hogy pár ezerrel, lehet h nagyobb összeggel).
2010. okt. 19. 22:04
 24/25 anonim ***** válasza:

mi egyformán akartuk és szerveztük, mindig ahogy a helyzet adta magát. 1 év alatt szedtük össze a pénzt.

azokat hívtuk el, akiket szeretünk, és így lett 120 fő, de az tuti, hogy világraszóló lagzit csaptunk, reggel 6-ig mulattunk!!! nekünk ez így pont jó volt, és nem a giccs, a ruha vagy magamutogatás miatt szerettünk volna 120 emberrel együtt átélni a pillanatot, amikor összekötjük az életünket és velük ünnepelni utána! jól éreztük magunkat, de még mennyire!

és nálunk is úgy volt pár éve, mint nálatok, mikor beszélgettünk róla, hogy nincs pénz, én álmodni sem mertem 2 tanus esküvőnél nagyobbat, de a párom más szokásokkal jött, és elhitette velem, hogyha akarjuk, össze tudjuk szedni a pénzt! igaza volt!!

2010. okt. 20. 14:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi az esküvőben nagyon hamar egyetértettünk, csak a lakodalommal voltak gondok.

Én nem akartam, a párom nagyon. Ő nagyon szeret mulatni.

Aztán elmentünk egy jó barátjához, boldogan mutogatták az esküvőjük videóját. Volt ott minden, 150 ember, asztalon táncolás, cipőből ivás stb, stb. A végére látszott a menyasszonyon, hogy még egyet lép és összeesik.

Hazafele mondtam neki, hogy na ezt én nem csinálom. Egyetértett velem, szerencsére. :)

Egy kellemes, bensőséges kis esküvőnk volt, mindössze 25 fővel, és egy vacsora egy étteremben.

Azóta is boldogan élünk, és nem érzem azt, hogy kimaradtam volna valamiből. :)

2010. okt. 21. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!