Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha azt mondaná a vőlegényetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nádszál alkat, soha nem is voltam, de nem vagyok kövér sem. A vőlegényem nagyon odafigyel a testmozgásra, egészségére. Ma este, mikor fél 9-kor még tejet ittam, azt mondta, hogy ha elhízom, el fog hagyni. Nem először mond ilyesmit. Én már úgy érzem, hogy minél többet mondja és érezteti, annál inkább NEM akarok neki megfelelni. Úgy érzem, ha nem lenne ez a nyomás rajtam, akár még egy pár kilót is le tudnék dobni, de már az frusztrál, hogy folyton elvárásai vannak felém. Mit tennétek a helyemben?
2013. ápr. 28. 21:43
 41/91 anonim ***** válasza:
49%
Úgy látszik tényleg itt van a vőlegény és pontozgat lefelé.:-) Kössz szépen...
2013. ápr. 28. 23:01
 42/91 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy nálunk az van, hogy a férjem fogyni szeretne. Sokszor fogyózik, de mint mondja nincs önkontrollja ha eszik, és engem kért meg, hogy szóljak rá, ha zabál. Nekem még így is szar érzés rákérdezni egy bizonyos mennyiség után, hogy biztos éhes még?

Most én is fogyni szeretnék majd, de mindketten tudjuk, hogy le tudok fogyni. Éppen azt az ihletett pillanatot várjuk, amikor hozzá tudunk majd fogni fogyózni. De addig... :-)

Na de egymást csesztetni... Bunkóság.

2013. ápr. 28. 23:06
 43/91 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem dobd ki, mert csak lehúzza az önbizalmad teljesen fölöslegesen. Ha valaki igazán szeret, az akkor is elfogad, ha 200 kilós vagy. Ennyi.
2013. ápr. 28. 23:08
 44/91 anonim ***** válasza:
37%
Én nem híznék el. Lehet lepontozni meg jelenteni a moderátornak, de a kapcsolatban fontos a fizikai vonzalom. Ha neki a karcsú nők jönnek be, és csak addig vagy karcsú, amíg meg nem fogtad a pasit, az kb. egyenértékű azzal, mint ha csak addig fürödnél rendszeresen, amíg meg nem fogtad a pasit. Előre látszik rajtad, hogy az a fajta vagy, aki még a gyerek tízéves korában is a terhességre fogja majd a plusz kilókat. Lehet, hogy tényleg nem illetek össze a pároddal.
2013. ápr. 28. 23:12
 45/91 anonim ***** válasza:
55%
"Én szeretem őt mégis." - azaz fél az egyedülléttől, igaz?
2013. ápr. 28. 23:20
 46/91 anonim ***** válasza:
20%
félSZ.
2013. ápr. 28. 23:20
 47/91 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagytok egymásnak valóak. Természetes, ha az ember kicsit elkényelmesedik, aztán észbe kap, és újra összeszedi magát, egy-két kiló ingadozás bőven egészséges. Ha az én párom akadékoskodna ilyen szöveggel, azt hiszem már megmondtam volna a magamét, hogy az legyen az én dolgom, hogy milyen a súlyom, disznó úgysem leszek, és bánt, hogy ilyeneket mond. Hiába tartozik bele a külső a vonzalomba, ha leégne a fél arca, én sem hagynám el, és azt is plasztikával rendbe lehet tenni. Nem csodálom, hogy ezek után nem akarsz neki megfelelni, ha nem mondana ilyet, anélkül biztosan sokkal szívesebben megtennéd. Én nem tartanám a vőlegényemnek...
2013. ápr. 28. 23:27
 48/91 anonim ***** válasza:
30%

"Úgy érzem, ha nem lenne ez a nyomás rajtam, akár még egy pár kilót is le tudnék dobni,"

Sajnos nem tudnál. Még lebirkózni sem, nemhogy "ledobni" . Ráadásul téged is zavar ez, mégse teszel semmit. Jól látja a hapsid...

2013. ápr. 28. 23:28
 49/91 anonim ***** válasza:
50%

Lehet engem is lepontozni, de...

Itt nem terhességről, öregségről, betegségről van szó - mert az tényleg nem lenne épeszű dolog, ha ilyen esetben fenyegetőzne a párja. Ha megbetegszik, nem ő tehet róla. Ha teherbe esik, attól még nem kell 30 kilót felszednie (sokan a baba, a méhlepény és a folyadékok súlyán kívül csak 3-5 kilót szednek fel, szerintem ez a normális). Ha megöregszik...együtt öregszenek meg.

Itt arról van szó, hogy a kérdező igénytelen. Már most 7-10 kiló felesleget lát magán, és ez általában csak gyarapszik, ha az ember nem tesz ellene. A párjának igaza van annyiban, hogy ez szimpla nemtörődömség a lány részéről és mindemellett meglehetősen rossz, ha azt látja az ember, hogy az idő folyamán már nem akar neki annyira tetszeni a párja, le sem tojja, hogy 2 számmal nagyobb ruhákat kell hordania, zabál - miközben ő maga mindent megtesz azért, hogy egészséges és fitt maradjon. Számomra ez egyszerűen tahóság.

Egyébként kifejezhette volna magát szebben is, de gondolom ez nem az első figyelmeztetése volt, amit semmibe vett a kérdező...

2013. ápr. 28. 23:44
 50/91 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem annak a pasinak el kellene hagynia a kérdezőt, ha ennyire nem tetszik neki, vagy elfogadnia olyannak amilyen :)

Akinek a test ennyire számít az nem szerelmes.

Más: terhesen a hízás a legkevésbé lényeges momentum, sokkal fontosabb akkor hogy a baba megfelelően fejlődjön, és nem csak az hízik el, aki sokat eszik, a hormonok sokkal inkább közrejátszanak.

2013. ápr. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!