Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ilyen esküvőhöz? Mármint ha vendégek lennétek.
Vidéken lenne, egy kastélyban. 2 napig tartana, ott lehetne aludni, minden szépen be lenne rendezve.
Az egész reneszánsz stílusú lenne - a berendezés, a kastély, a ruhák, minden.
A vendégek kapnának reneszánsz stílusú ruhát, persze a méretükben, ezekből lenne 4-5 fajta.
A menyasszonyi ruhámnak egy nagyon fodros, csipkés, díszített ruhát képzeltem el.
Az első napon délután lenne a templomi szertartás, este egy nagy ovális alakú asztalnál többfogásos vacsora.
Másnap reggelire ugyanott svédasztalos kaja, ebéd, majd a polgári szertartás, ami az udvaron lenne.
Utána megint vacsi, majd sokáig bulizás :) Zenekar, vőfély, stb.
Mit szólnátok hozzá?
kedves Utolsó:
Idézem neked az egyik hozzászólót: "Megkérdezhetem, hova mentek nászútra?"
Én csak válaszoltam Neki. De sértegethetsz nyugodtan.
Én biztos nem költenék ennyit esküvőre, rongyrázásnak tartom. De ha Ti megtehetitek, akkor előre.
A reneszánsz stílusú ruhák gyönyörűek, de szerintem sokan nem szívesen öltöznének be ilyenekbe...Fiatalok jó bulinak tarthatják, de biztosan akad 1-2 nagyszülő, vagy idősebb, aki kényelmetlenül érezné magát.
De egyébként az ötlet nagyon jó:)
Nem tudom mennyire valódi a kérdés, de ha az, miért kell leszólni a kérdezőt?? Volt egy másik kérdés, ahol a menyasszony azt kérdezte, venne-e vki az Ázsia centerben menyasszonyi ruhát? Hát őt is jól lealázták.. Most akkor az ember ne legyen se szegény, se gazdag?? És miért kell 50-szer leírni, hogy : "én ennyi pénzből lakást vennék...", Mivel 10 éve együtt vannak, nyilván együtt is élnek és gondolom saját lakásban, nem albiban! Már ha ennyi pénzt áldoznak a lagzira...
Én is csóró vagyok, nem is vágyom ilyen esküvőre, de ha ők megtehetik, miért ne? Én is inkább vmi tengerpartos-romantikus esküvőt választanék, de izlések és pofonok! Szóval kedves kérdező, a ti pénzetek, a ti esküvőtök! Vendégnek ennek ellenére elmennék!!! És ahogy előttem írta vki, ha akad (még) egy felesleges meghívó, postázhatod! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!