Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ilyen esküvőhöz? Mármint ha vendégek lennétek.
Vidéken lenne, egy kastélyban. 2 napig tartana, ott lehetne aludni, minden szépen be lenne rendezve.
Az egész reneszánsz stílusú lenne - a berendezés, a kastély, a ruhák, minden.
A vendégek kapnának reneszánsz stílusú ruhát, persze a méretükben, ezekből lenne 4-5 fajta.
A menyasszonyi ruhámnak egy nagyon fodros, csipkés, díszített ruhát képzeltem el.
Az első napon délután lenne a templomi szertartás, este egy nagy ovális alakú asztalnál többfogásos vacsora.
Másnap reggelire ugyanott svédasztalos kaja, ebéd, majd a polgári szertartás, ami az udvaron lenne.
Utána megint vacsi, majd sokáig bulizás :) Zenekar, vőfély, stb.
Mit szólnátok hozzá?
A menyasszonyi ruhámat még nem keresgéltem. Az lesz az utolsó :)
És nem apuci-anyucitól van pénzünk. De neked ehhez semmi közöd.
nah megjelnt a sok rosszmájú.az esküvő 1 év múlva lesz ha jól értem,és spórolnak.na és ha pl. nyerték vagy örökölték volna a pénzt...nem mindegy??
nem az irigységtől csöpögő beszólásokra volt kiváncsi a kérdező,lehet ellenvélemény,de az ne a pénzről szóljon.
szerintem állati klassz lesz,főleg ha nem is kötelező a ruha,akkor senki se fogja kényelmetlenül érezni magát.amúgy úgyse sokszor akad ilyen alkalom.én szívesen mennék-.
"...Nem fogunk válni. Imádjuk egymást, már 10 éve..."
Láttunk mi már karón varjút... :]
Persze, neked (is) hosszú és boldog házasságot kívánunk, de sajna erre senki nincs bebiztosítva, hogy meddig tart majd a házassága.
Esküvő előtt mindenki abban a hitben van (természetesen!), hogy az ő szerelmük ÖRÖK, ők aztán SOHA nem hagyják el egymást, aztán pár év múlva mégis megváltozik minden.
13:06-os újra.
Nagyon jó, hogy tisztáztad, nem kötelező a ruha, mert így sokkal másabb rögtön az egész. Viszont ez meg azt a kérdést veti fel, hogy össze-vissza lesznek öltözve a meghívottak. Ez sem jó. Szerintem ezt a részt kellene valahogy jól kitalálni, és akkor a dolog igazán remek lenne.
Én, ahogy már írtam is, benne lennék önként, de ha azt érzem, rám akarják erőltetni, akkor dafke. :) Ez van, úgy látszik, ilyen vagyok. Viszont sokan vagyunk még ilyenek. Talán, ha csak a fotózáshoz (az ugye fontos, és nem árt, ha jó az összkép) és a tulajdonképpeni szertartáshoz kellene a "jelmez" és utána, aki akarja átöltözhet, az nem lenne jó ötlet? (Mert, megint magamból kiindulva, akkor már a dolog oldottabb, és ha a lehetőség adott, akkor már "nem is fontos", tehát nem öltöznék át, mert amúgy jó buli a jelmez.)
Na, most jól megkevertelek, de biztosan érted, mit akarok mondani... :P
Igen, van pár irigy ember.
És nem fog megváltozni a véleményünk, 10 év után is pillangók vannak a gyomromba amikor hazajön, átölel.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!