Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok az ilyen esküvőhöz?
Először is: a kérdés csak elméleti!
Egy nagyon egyszerű esküvő, menyasszony-vőlegény, 2 legjobb barát=2 tanú + anyakönyvvezető. Nincs öltöny, menyasszonyi ruha, aztán az "ünneplés" a társaság törzshelyén (egy normális hely, nem sztriptízbárra, nightclubra kell gondolni)
De mivel mindkét család vallásos annyira, hogy egyházi esküvőt is akarjanak, ez is meglenne, de nem lenne 300 vendég, és hagyományos lagzi, csak az esküvő, aztán egy vacsi.
Ez túl egyszerű lenne?
Csak mert nagyon nem szeretjük a felhajtást.
Minden választ előre köszönök!
Szerintem rendbe van.
Felesleges a felhajtás. Manapság kevés az olyan nagy esküvő,ahol ne kellene a szülőknek a zsebébe is mélyen belenyúlni.Én ezt lehúzásnak tartom..Főleg,hogy a pénzt másra is lehetne költeni,ami épp az ifjú pár jövőjét szolgálni.1millió forint alatt meg nagyobb esküvőt nem lehet megúszni.
Én ha férjhez megyek biztos elég lesz az anyakönyveztető,meg pár ismerős,szülők,aztán pedig este egy kisebb összejövetel zenével egy étteremben.
szerintem gyönyörű, bensőséges és olyan ez amit soha nem fogsz elfelejteni:)
én is ilyet szeretnék majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!