Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ilyen esküvőhöz? Mármint ha vendégek lennétek.
Vidéken lenne, egy kastélyban. 2 napig tartana, ott lehetne aludni, minden szépen be lenne rendezve.
Az egész reneszánsz stílusú lenne - a berendezés, a kastély, a ruhák, minden.
A vendégek kapnának reneszánsz stílusú ruhát, persze a méretükben, ezekből lenne 4-5 fajta.
A menyasszonyi ruhámnak egy nagyon fodros, csipkés, díszített ruhát képzeltem el.
Az első napon délután lenne a templomi szertartás, este egy nagy ovális alakú asztalnál többfogásos vacsora.
Másnap reggelire ugyanott svédasztalos kaja, ebéd, majd a polgári szertartás, ami az udvaron lenne.
Utána megint vacsi, majd sokáig bulizás :) Zenekar, vőfély, stb.
Mit szólnátok hozzá?
Nem kamuzok
Különben eddig nem tudom, hol írtam, hogy eddig Magyarországon éltünk, de 1 és fél éve költöztünk vissza, szóval valótlan dolgokat ne írjatok, köszönöm...
21:32 es vagyok
Ne haragudjatok te ti nagyon maradiak vagytok,hála az égnek vannak szerencsés jóindulatú emberek is még ezen a földön és nem mindenki olyan mint ti!
Több mint 20 éve dolgozunk ugyan azon a munkahelyen a férjemmel és mivel jó munkás emberek voltunk mindig ezért már sok-sok ével ezelőtt főnök lett belőlünk és most már nem jelentéktelen munkások vagyunk ÉS MINDENT A KEMÉNY MUNKÁNKNAK KÖSZÖNHETÜNK,NEM NYALTUNK SEGGET HANEM TŰRTÜNK HOSSZÚ ÉVEKEN ÁT MINDENT ÉS CSAK DOLGOZTUNK ÉS HÁLA AZ ÉGNEK A 2-ŐNK FIZETÉSE MEGHALADJA A 400 EZER FT-OT.MOST HA VALAKI VÉGIGGONDOLJA EZ NEM IS OLYAN SOK PÉNZ,CSAK MI TUDUNK SPÓROLNI,ÉS NEM KÖLTEKEZÜNK,FIATAL KORUNKBAN NEKÜNK IS SOK VOLT A KÖLCSÖN KEVÉS A PÉNZ STB.STB.CSAK MI TÖBBRE AKARTUK VINNI ÉS SIKERÜLT IS.
HA HISZITEK,HA NEM EZ AZ IGAZSÁG,ÉS IGEN IS ÉLNEK MÉG OLYAN EMBEREK AKIK KEMÉNYEN MEGDOLGOZNAK A PÉNZÜKÉRT,SAJNÁLOM AZOKAT AZ EMBEREKET AKIK ILYEN HITETLENEK,MOST JÖHETNEK A LEPONTOZÁSOK,NEM ÉRDEKEL ÉN CSAK AZT ÍRTAM LE AMI AZ ÉLETEM,HA MÁSOKNAK EZ NEM TETSZIK AZ AZ Ő BAJUK!!!
Értsétek már meg, hogy nem az irigységgel van a baj!!! A sokak kilátástalan helyzetéről, mindennapi gondokról, "mit eszünk holnap", miközben egy hétköznapi középosztálybeli család vagyunk. Korábban még a felső részéhez tendált a jövedelmünk, azonban az utóbbi 2 évben már inkább az alsóhoz.:S
Valakinek meg az a legnagyobb problémája hogy verje el a 10 millió forintját...
figyu! Szerintem még pakoljatok hozzá pár millát, mert szerintem a Ti álmaitokat nem fedzi a 10 milla. 100 vendégnek 100 db ilyen ruha? Ne viccelj már? Szerintem ez maga 5 milla, és akkor még nincs a kacsalábon forgó kastély kibérelve, feldíszitve, vendégeknek szállás foglava, természetes villás reggelivel és 4 fogásos ebéddel. Iszonyú drágák ezek a ruhák. Hol élsz Te?
Én utálnám még a gondolatát is, egy ilyen esküvőnek nevezett parádén való megjelenésnek, pedig nő vagyok és szép esküvőm volt. És ha lett volna 10 millám sem öltöztettem volna be a násznépet.
előző vagyok
havi 400ból nem tudsz 100milliókat félrerakni, főleg nem 30 éves korodra (akörül lehet a kérdező). szüleim is annyit keresnek, aztán pont arra elég hogy ne legyen hitelünk, együnk minden nap, évente 2 hét külföld. SZÁZMILLIÓ sehol nincs a világon havi 400ból, itt nem ennyi pénzről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!