Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?
akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.
na?
Szép volt a ruha, és a menyasszony is.
Bár az én ízlésemnek ez a ruha egy kicsit túl szexi, én jobban szeretem azt, ami visszafogott, finom és úgy elegáns, de csinos a Kérdező.
Ő nyilván ilyen szexbomba alkat!
Bántás nélkül írom, de szerintetek ez a ruha nem túl kihívó ekkora mellekre?
Csak a mellét nézem a menyasszonynak, annyira ural mindent!
Pedig én nő vagyok, akkor mit gondolhatnak a férfiak?
Vagy a szép nagy melleket ennyire meg kell mutatni?
Nem vagyok irigy!
Épp azért mondtam, hogy tényleg rosszindulat nélkül kérdezem, hogy más ezt hogy látja.
Én csak azt látom, hogy a menyasszony mellei ÓRIÁSIAK, vagy a ruha teszi azzá.
A melle tűnik szembe először is, másodjára is, utána jön csak a többi.
Ráadásul még hamvasszőke is a lány (mostmár asszony), amihez ez a fekete-hófehér kombináció abszolút előnytelen. (Az alaki dolgokat már kiveséztem régebben.)
Ehhez fehér bőrű, szőke típushoz fehér, de még inkább enyhén törtfehér árnyalatú ruha menne jobban, a fekete-fehér egyértelműen a sötétebb hajú "Hófehérke" típusokhoz illik, esetleg a vörösekhez (ha sötétvörös).
Nem véletlen, hogy a fekete-fehér ruhákhoz kidobott találatokon a modellek 99%-a sötétebb hajú... Van ellenpélda, de azoknál a stúriófotó, a profi smink és beállítás, fények és fotós segít a dolgon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!