Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
 81/91 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, miért kellet rá a fekete boleró, meg öv, meg fűző.
2012. nov. 3. 09:03
 82/91 anonim ***** válasza:
39%

Szép volt a ruha, és a menyasszony is.

Bár az én ízlésemnek ez a ruha egy kicsit túl szexi, én jobban szeretem azt, ami visszafogott, finom és úgy elegáns, de csinos a Kérdező.

Ő nyilván ilyen szexbomba alkat!

2012. nov. 3. 09:15
 83/91 anonim ***** válasza:
54%
Engem megerősített benne, hogy nem fogom varratni a ruhámat, mert ilyen lehet az eredmény... Felismertem, még a szalonos képről, már az a ruha sem túl előnyös neki, de ez a varratott nagy melléfogás :( A végeredmény sem lett jobb, mint a kérdésben szereplő képek.
2012. nov. 3. 12:34
 84/91 anonim ***** válasza:
75%

Bántás nélkül írom, de szerintetek ez a ruha nem túl kihívó ekkora mellekre?

Csak a mellét nézem a menyasszonynak, annyira ural mindent!

Pedig én nő vagyok, akkor mit gondolhatnak a férfiak?

Vagy a szép nagy melleket ennyire meg kell mutatni?

2012. nov. 3. 12:42
 85/91 anonim ***** válasza:
10%
igen ez igy nagyon szép...irigyek vagytok?mármint hogy kirakja a cicijét???
2012. nov. 3. 13:11
 86/91 anonim ***** válasza:
90%
Felőlem rakja (én egyszer tettem, de idegesített, hogy nem a szemembe néz az, akivel beszélek), de ez így nagyon ízléstelen. Egyszerűen nem jól van méretezve a mellrész (ez szintén a varrónő hibája, ahogy az elrontott varrás/fűző is), egy profi ruhában nem így kéne állnia..
2012. nov. 3. 13:19
 87/91 anonim ***** válasza:
78%
Nincsen gond azzal, ha valaki megmutatja ami szép. De ez a dekoltázs valahogy fura nekem. Valószínűleg az öv rész miatt.
2012. nov. 3. 13:41
 88/91 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok irigy!

Épp azért mondtam, hogy tényleg rosszindulat nélkül kérdezem, hogy más ezt hogy látja.

Én csak azt látom, hogy a menyasszony mellei ÓRIÁSIAK, vagy a ruha teszi azzá.

A melle tűnik szembe először is, másodjára is, utána jön csak a többi.

2012. nov. 3. 13:45
 89/91 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az első képen nem áll össze valahogy. Mintha a fekete "öv" része meg meg is nyomná kicsit felvelé, ezáltal kicsit "menten kiesik" feelingje van. Nyilván ha az ember hibát keres, akkor talál és előnyösebb formát is lehetett volna találni, de ha a kérdezőnek ez tetszik és látszólag boldog volt a nagy napon a ruhájában, akkor ez a lényeg, ez az ami számít. Én első ránézésre a képeken azt láttam, hogy boldog az illető és szépség sugárzik róla. Nem figyeltem fel a hibákra, amíg itt el nem olvastam őket és gondolom a rokonok, szerettek sem a hibákat keresték rajta! :)
2012. nov. 3. 14:39
 90/91 anonim ***** válasza:
81%

Ráadásul még hamvasszőke is a lány (mostmár asszony), amihez ez a fekete-hófehér kombináció abszolút előnytelen. (Az alaki dolgokat már kiveséztem régebben.)

Ehhez fehér bőrű, szőke típushoz fehér, de még inkább enyhén törtfehér árnyalatú ruha menne jobban, a fekete-fehér egyértelműen a sötétebb hajú "Hófehérke" típusokhoz illik, esetleg a vörösekhez (ha sötétvörös).

Nem véletlen, hogy a fekete-fehér ruhákhoz kidobott találatokon a modellek 99%-a sötétebb hajú... Van ellenpélda, de azoknál a stúriófotó, a profi smink és beállítás, fények és fotós segít a dolgon...

2012. nov. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!