Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?
akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.
na?
Én emlékszem a régi kérdésedre is. Akkor is válaszoltam, és most is csak azt tudom mondani mint a régi kérdésednél.
Vannak ruhák amik csak vékony, kis mellű nőknek áll jól. Ilyen a pánt nélküli menyasszonyi ruhák.
Akárhogy is nézem ez a ruha így is kövérít. A fekete szalagöv, meg olyan hatást ad, mintha ez tartaná /emelné fel az amúgy sem kicsi melleidet. A fekete szalagöv miatt még nagyobbnak,idomtalanabbnak tűnik a melled.. Voltaképpen azokat a testrészeket emeled ki amiket kicsit tompítani kéne. A has és a mell.. A ruha így sajnos rossz választás. De ha te ebben érzed jól magad, akkor viseld egészséggel.
ahogy én látom, a boleró áttetszős fekete, szóval szerintem nem sok. tetszik a boleróból nyakpántot megoldás :) és sokkal jobb ez az áttetszős fekete, mint a múltkori, az nagyon tömény volt :)
én feldobnám még egy fekete necc vagy ilyesmi harisnyával:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!