Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim válasza:
80%
Nekem nem tetszik.
2012. okt. 5. 22:47
 2/91 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem tetszik, de az a lényeg, hogy neked tetsszen. A te esküvőd, rólad kell szólnia.
2012. okt. 5. 22:50
 3/91 anonim ***** válasza:
33%
A ruha szép lenne, de a fekete fűző és sál nagyon elrontja. Vagy gyászolsz? Akkor nem szóltam...
2012. okt. 5. 22:52
 4/91 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de nagyon nem áll neked jól, és a ruha önmagában sem túl szép... Az alja olyan, mint egy függöny (a fekete szálak (??) csak rásegítenek), a felsőrésze ezzel a fekete szalaggal, mint egy kötözött sonka, ráadásul a vízszintes hajtások extrém módon szélesítenek. Nem egyelőnyös választás :(
 5/91 anonim ***** válasza:
88%

Én emlékszem a régi kérdésedre is. Akkor is válaszoltam, és most is csak azt tudom mondani mint a régi kérdésednél.

Vannak ruhák amik csak vékony, kis mellű nőknek áll jól. Ilyen a pánt nélküli menyasszonyi ruhák.

Akárhogy is nézem ez a ruha így is kövérít. A fekete szalagöv, meg olyan hatást ad, mintha ez tartaná /emelné fel az amúgy sem kicsi melleidet. A fekete szalagöv miatt még nagyobbnak,idomtalanabbnak tűnik a melled.. Voltaképpen azokat a testrészeket emeled ki amiket kicsit tompítani kéne. A has és a mell.. A ruha így sajnos rossz választás. De ha te ebben érzed jól magad, akkor viseld egészséggel.

6/91 anonim ***** válasza:
63%
Nekem tetszik, de a boleró miatt túl fekete. Szerintem válassz abból fehéret. A szalag és a fűző feketesége elég. :)
2012. okt. 5. 22:54
 7/91 anonim ***** válasza:
15%
A mellednél furán áll de a többi részével semmi gond szerintem, kivéve a fekete részeket..
2012. okt. 5. 22:55
 8/91 anonim ***** válasza:
41%
nekem nagyon tetszik és szerintem jól áll :)
2012. okt. 5. 22:55
 9/91 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudj, de a mell része nekem sem tetszik. Nagyon kihangsúlyozod azt, amit nem kellene. És ez a fekete is nagyon furcsa.
2012. okt. 5. 22:57
 10/91 anonim ***** válasza:
35%

ahogy én látom, a boleró áttetszős fekete, szóval szerintem nem sok. tetszik a boleróból nyakpántot megoldás :) és sokkal jobb ez az áttetszős fekete, mint a múltkori, az nagyon tömény volt :)

én feldobnám még egy fekete necc vagy ilyesmi harisnyával:

[link]

2012. okt. 5. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!