Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?
akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.
na?
szerintem jó
de ugye még nincs vasalva??
fura a melle :DDD basszus így néz ki mert nagy a cicije :)
csinos vagy
Nekem nagyon tetszik!
Szép vagy, és a ruha is!
Jól is áll szerintem, a párom odalenne érted, mert nagy a melled, nekem meg kicsi, és mindig a nagymellű nőket fixírozza.
Marha idegesítő, de azt szoktam mondani neki, hogy nézd akkor a se.ggemet, mert az igazán jó!:)))
Na, de szerintem nagyon szép a ruhád, jól áll!
szerintem ez gyűrt taft, csak a villanyfénynél nem látszik rendesen :)
(én is ebben az anyagban gondolkodom, azért tudom : )
a boleró áttetszős, és a ruha valóban gyűrt taft :)
megkérek mindenkit, hogy ne pontozzon le senkit azért, mert tetszik vagy nem tetszik neki a ruha!!!!
Nem akarlak megbántani kedves Kérdező, de szerintem rendkívül előnytelen. A hasadon mindenképp.Ez a fazon a vékony lányoknak jobban áll sajnos.És a cicid is túl nagy a pánt nélküli megoldáshoz. De maga a ruha szép.
Viszont ha jól érzed benne magadat, akkor viseld egészséggel, és kívánom hogy nagyon szép esküvőd legyen! :)
Igazuk van. Nem is szép és nem is áll jól. A fekete borzalmas.
De ne hallgass ránk, a te esküvőd, olyan ruhát veszel fel, amilyet akarsz és amilyenről álmodtál.
Valószínűleg te meg az én ruhámra mondanád, hogy borzalom. Vagyis volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!