Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
 41/91 anonim ***** válasza:
91%

Nekem személy szerinte vannak elvi problémáim a fekete-fehér menyasszonyi ruhákkal. (Hacsak nem gyászeset miatt teszik, tiszteletből, megemlékezésből a halott iránt.)

De elfogadom, ha valakinek az tetszik, mint ruhák nekem is nagyon tetszenek amúgy.

De azt már nehezen tudom megérteni, hogy miért nem nézi meg az illető ezeket, mielőtt belevág a projektbe?

[link]

Kérdező, nézd végig a képeket, és aztán vesd össze a tieddel. NEM az alakoddal van a legnagyobb hiba. Az olyan, amilyen. Molett nők is férjhez mennek és molett nők is szépek aznap, és molett nők is boldog házasságban élhetnek. De nem hiszem el, ha megnézed ezeket a ruhákat, akkor nem érzed a különbséget.

Tudod, az a gond, hogy ha a mostani ruhádat megcsinálod tiszta fehérből, akkor még elmegy. De a fekete-fehér összeállítás sugall valami exkluzív, különleges, kifinomult hangulatot, amit bizony CSAK a legjobb anyagok, az igazi csipke, a drága selyem stb. érhet el. Ez a baj. Így csak egy fura fehér ruha, amin foszló szalag hatást keltő izék lógnak elöl, ráapplikált széles gyászszalag mellmagasságban és fekete pertlik hátul. Egy rá nem illő hosszúságú és méretű boleróval.

2012. okt. 6. 09:52
 42/91 anonim ***** válasza:
68%

A melleden nincs jól megcsinálva, mert látszik, hogy "bevág" vízszintesen (illetve kissé ferdén) a melledbe, ahol vége van. Ez olyan hatást kelt, mintha amúgy térdig érő zacsis mellet tartana a ruha. Szerintem egyszerűen nem hagyott elég helyet a mellrész a mellednek. Ennyire szoros mellrész csak szilikonmellen mutat jól, ahol "feszesebb" az anyaga a mellnek és nehezebb összenyomorgatni.

A fekete szalag hátul - egyetértek az előttem írókkal. Én egy olyan megoldást tudnék elképzelni, ahol a fűző ívét követve lefelé V alakban szűkülve ér össze a fűző alatt. Ez optikailag vékonyítaná a derekadat és fel is dobná a ruhát.

A vízszintes behúzások tényleg nem szerencsések az alkatodra. Én kis mellre és csontos felsőtestre szoktam ilyen ruhákat vadászni, hogy optikailag szélesítsen, nagyítson. Sok ilyen szabású pólóm van, mert nekem épphogy a mell hiányát kell ellensúlyoznom, illetve a kisfiús felsőtestemet szélesítenem.

Volt rajtam is fűző már, szilikonbetéttel, hogy a minimál mellemet felnyomja. Mivel az enyémnek nincs súlya és volumene, plusz a szilikonpárna masszívan állt egy helyben, jól mutatott. Neked, ahogy már említettem, a nagyobb zsírtömeggel rendelkező melledet kettévágja.

A túl kicsi melltartók szoktak ilyen "négymellű" hatást kelteni.

A bolero nélküli képen viszont tetszik, hogy a fekete pánt a vállnál is fut, optikailag jót tesz az összhatásnak.

2012. okt. 6. 10:14
 43/91 anonim ***** válasza:
57%
Azt megkérdezhetem, hogy anyagköltséggel együtt mennyit fizetsz a ruháért?
2012. okt. 6. 10:25
 44/91 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem szép ez a ruha.
2012. okt. 6. 10:27
 45/91 A kérdező kommentje:

írtam még előrébb, hogy nem fog lógni a fűző végéből sem a szalag, meg a fekete mell alatti is el lesz vágva. A díszítést arra értettem, hogy nem ilyen fekete organza szalag lesz a fűző, hanem szatén, a mell alatti fekete csík csak oda van gombostűzve, nincsenek rajta a strasszok sem, a ruhán sincs még egy db pici strassz sem.

A felkapáson lesz több pici fekete strassz (ezt vki írta, h jól mutatna, azért írom, hogy lesz)

nem tudom, miért kelt olcsó hatást, élőben nagyon szép az anyaga, az egyik legdrágább (nem azért, mert a "legdrágább2, de leolcsóztátok) gyűrt taft anyagból van.

A bolerót lehet összeszűkíteni nyakpánttá, valójában nem is boleró, hanem egy 'sál', ezt nem tudom jobban megfogalmazni, ami áttetsző, nem tömör fekete. A fűző alja ég szélesebb lesz, szebb ív lesz benne, csak most fogyok folyamatosan, és meg kellett ennyire húzni (ami kicsit meg is gyűrte), hogy álljon valahogy. A varrás pedig csak az anyagköltséggel jár.

2012. okt. 6. 11:39
 46/91 anonim ***** válasza:
52%
Egyes drága anyagú ruhák tragédiája, hogy a végeredmény ócskának néz ki. Mint itt is.
2012. okt. 6. 11:42
 47/91 anonim ***** válasza:
80%
Értsd meg, hogy ilyen szélességű vízszintes fekete csíkot épeszű ember csak akkor vesz fel, ha végképp csontkollekció...
2012. okt. 6. 11:44
 48/91 anonim ***** válasza:
64%

Maga az elképzelés tetszene, de a kivitelezés valahogy nem jó.

Ami először feltűnt, hogy nagyon szoros mellrészen. Az egyik képen az egyik melledbe vág bele, a másikon a másikba. Vagy nagyon szorosra lett fűzve felül a ruha, vagy nem tudom. Akkor jó egy ilyen ruha, ha te kihúzva magadat állsz és valakinek két ujja befér probléma nélkül a ruha és a tested közé. Különben hurkásodik, buggyan, nem lesz szép.

A másik kérdés, a fekete szalag még mindig tűzve van? nem követi a varrás vonalát és elég bóvli hatást kel, hogy hol kilóg alóla a mell rész varrása, hol nem. A hátulján sem jön össze valahogy a fűző + szalag kombó.

Egyébként a vállpánt tetszik, a boleró viszont nem. Kicsit olyan, mintha "szárnyaid" lennének.

Elől a szalagok sem tetszenek, azt inkább 1-2 vastagabbal helyettesíteném, mert így nekem maradt kalapgumi feeling.

A ruha anyagával még mindig úgy vagyok, hogy nekem kicsit tehén rágta, nem áll jól ennek a ruhának szerintem, hogy ilyen gyűrött anyagból készült.

2012. okt. 6. 11:47
 49/91 anonim ***** válasza:
76%

48-as vagyok, azt még hozzátenném, hogy ha nem ilyen anyagból lenne, szerintem gyönyörűen kiadná a ruha a feltűzések "ívét", így viszont a gyűrés miatt kicsit "papírgalacsin" érzését kelti sajnos. Nem tudom ki választotta, de nem tette jól... :S

Egyébként most tűnt fel, hogy az egyik a ruha "tükörképe", tehát akkor visszaszívom, vagy a ruhád féloldalas valahogy, vagy te, nagyon lenyomja a jobb melledet, míg a másik relative normálisan áll. Ezt mindenképpen kijavíttatnám, mert ez tényleg durva hiba!!

2012. okt. 6. 11:54
 50/91 anonim ***** válasza:
58%

Kinek kell ilyen fekete boleró? max egy fehér, fekete csíkkal a szélén.

Mell alá se rakatnék, inkább csípőre, derékra.

Ami felmegy a válladra az felesleges és csúnya, nem tudom, minek nevezik. Fehérben lenne jó, így olyan mintha ejtőernyőzni készülnél.

2012. okt. 6. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!