Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?
akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.
na?
Nekem akkor is nagyon tetszik!
Szép és különleges, és a Kérdező is csini benne.
Milyen lesz a hajad hozzá?
Az alapötlet jó, de... én nem a fekete miatt fogom kritizálni, mert nekem is lesz fekete a ruhámon.
Hanem, a boleró katasztrófa. Nagyon elrontja. Az egyáltalán nem extravagáns, vagy stílusos, nekem egy általános iskolai ünnepség jut eszembe róla vagy nem tudom... Erőltetett. Egy fehér boleróval sokkal jobb lenne. Sokkal ütősebb lenne, nem csapná agyon a ruha fekete díszet, azok nagyobb hangsúlyt kapnának.
A hátadon maga a ruha olyan, mintha szét akarna repedni. Nem tudom, aki csinálja, nem látott még fűzőt? Alul teljesen összeér, felül meg szinte átmenet nélkül annyira szét van nyílva... Jézusom... Erre nem tudom mit mondjak.
Ahogy kilóg az az átlátszós fekte valami a teljesen összeérő fűző részből az is olyan.. izé..
A szalag nagyon hát fura... Előlről látszik, hogy csak rá van dobva. Hátulról az is meg a fűző is? Ráadásul ha levennéd róla, nem kövérítene ilyen nagyon!
Nagyon kövérít ez a ruha. Nincs mit szépíteni, biztos te is tudod, hogy testesebb alkat vagy, de ez borzasztóan kövérít! A vízszintes osztások eleve tilosak egy testesebb nőnek..
Hát, szerintem aki csinálja ezt a ruhát, az marhára nem veszi figyelembe az adottságaidat és az egész hagy is kívánni valót maga után, mert pl. az a fűző, az tényleg katasztrófa.
És... milyen díszt akarsz még erre? Ennyi nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!