Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
 61/91 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, őszinte véleményt vártál, őszinte véleményeket kaptál, ha matematikailag nézzük a negatív kritikák nagyon-nagy arányban vannak és sajnos azért, mert a ruha előnytelen és az a véleményem nekem is, hogy olcsó, gyenge minőségű hatást kelt. Sok nő esik abba a hibába, hogy nincs tisztában az alakjának az előnyeivel és hátrányaival, s ezért nem választja jól meg a ruhatárát. Nagy divat mostanában a pánt nélküli menyasszonyi ruhák, nekem abszolút nem tetszenek, de ez itt most nem számít, viszont az igen, hogy a te alakadhoz nem illik. Azt értékelem benned, hogy próbálkozok kicsit eltérni a hagyományos esküvői ruha koncepciójától a fekete megoldásokkal, fűzővel, de sajnos nem jól mérted fel a ruha készítőjével egyetemben a kiaknázatlan lehetőségeket és nem számoltatok a testi adottságaiddal. Megemlítetted, hogy igen drága az anyaga, sajnos ez szintén nem látszik, gyönyörű ruhát lehetett volna neked varratni ugyanannyi pénzből, én a te alakodhoz egyszerűbb fazont tudnék elképzelni, mindjárt keresek is neked képet. A kevesebb néha több. A behúzások, a bolerós megoldás, a fekete csík a melled alatt, még akkor is, ha lesz korrigálva azt kell, hogy mondjam borzalmas, de ami a legrosszabb az a mellrész és ez a baj, ha nagy mellű nők csak azért is ragaszkodnak a pántnélkülihez. Nekem is hasonló nagy mellem van, mint neked, de mindig ügyelek arra, hogy teljes kosaras melltartót vegyek pl, ami teljesen fedi a mellem és nem csinál 4-et belőle, pántos felsők, amikből nem esik ki a C kosarú mellem, de te láthatóan nem vetted számításba ezeket, mert rettentően igénytelen a mellednél. Én remélem, hogy megfogadod itt a tanácsokat és pozitívan értékelsz, mert ha feltetted a kérdést kétszer is és kaptál válaszokat, véleményeket, nem is keveset, akkor legyen is értelme annak, hogy te és mi is ennyi időt szántunk erre a történetre. Most pedig küldök pár képet, hogy egyszerű még hosszú ujjas ruhák is milyen csodásak tudnak lenni.

Ez a te alakodhoz

[link]

Ezek pedig az egyszerűségükkel hódítanak nálam

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Majd írj megint, hogy hogy alakul a ruha, milyen a végeredmény, mire jutottál és majd az esküvőről is, ha már ennyire aktív volt a téma és többször is írtál és mi is. Köszi.

2012. okt. 6. 21:23
 62/91 anonim ***** válasza:
79%
És látod a pánt vagy a derekán van, vagy ott ahol elkezd bővülni! Nem ott ahol a tiéd kérdező! Az a szalag ott nagyon nem lesz jó.
2012. okt. 6. 21:38
 63/91 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Elolvastam az összes kommentet. Nagyon megsajnáltalak, hogy mindenki ilyen rossz véleménnyel van,én már biztos az előző kommentek után vettem volna egy normális ruhát. Sajnos ez még mindig borzalmas.:S De szerintem ezt te is tudod,csak próbálod magad meggyőzni,hogy jó lesz,de nem!

[link]

Gondolom ezen a képen is te vagy...

Sajnos egyik se áll jól,előnytelen,nem alkalomhoz illőek. Az alakoddal nem lenne baj,hiszen tényleg több teltebb hölgy van,viszont nem értem miért ragaszkodsz ehhez a fazonhoz?!

Ha van még időd vegyél új ruhákat

2012. okt. 6. 23:22
 64/91 anonim ***** válasza:
88%
Az utoljára linkelt ruha fazonja azért szerintem messze jobb, mint a kérdésben szereplő, már ha mell részt tekintem. A habos alsó valóban nem a legjobb választás itt sem.
2012. okt. 6. 23:44
 65/91 anonim ***** válasza:
79%
Nem is az, hogy hú de kövér, mert szerintem, ha előnyös fazont választana, nem lenne annyira rossz, de ezek a ruhák nagyon "felnagyítják" a problémát úgymond.
2012. okt. 7. 00:07
 66/91 anonim ***** válasza:
94%

A fazon borzadály... Távol álljon tőlem,hogy futtassam magam,vagy dicsértessem,de nézd meg kérlek a ruhámat. Na,ez egy bomba fazon.Ha nem vagy vékony,szerintem ne feltűnősködj. Mellékesen megjegyzem,hogy 134 kiló vagyok,de az árulkodó karomon kívül nem mondanád meg. Na,ilyen alakot kölcsönöz egy minőségi ruha.

[link]

2012. okt. 7. 14:55
 67/91 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy akinek tetszik, az már csak privátban meri megírni (nem egy levelet kaptam), mert lepontozzátok, így meg persze, hogy a negatív van többségben.

Mindegy, nekem már tetszik, aki meg kiváncsi rá, hogy profi fotón hogy fog állni, meg mikor teljesen elkészül, annak majd küldök képet.

2012. okt. 7. 22:00
 68/91 anonim ***** válasza:
60%

szerintem csak vígasztalni akarnak.

légyi:

- legyen legalább vékonyabb a mell alatti szalag vagy tedd lejjebb.

- és az az ejtőernyőspánt se kell rááád

és akkor már tök jó lesz

2012. okt. 7. 22:05
 69/91 anonim válasza:
82%
Azért ennyi negatív vélemény nem véletlen... Én emlékszem a legeredetibb ruhára, amit még a szalonban próbáltál fel. Már ott is megmondták, hogy szélesít ez a sok vízszintes hajtás (nemrég volt egy kérdés, ott is ilyen vízszintes hajtássor volt a ruhán, csak abban az a más, hogy őt nem szélesíti, remélem nem fog haragudni az a kérdező, hogy belinkelem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3.. , neki jól áll), de az még egy sokkal szebb ruha volt, jobban is állt. Ez viszont szörnyű... Legalább 10 (hanem több) kilót rád dob, az anyag, mintha a kutya szájából rángatták volna ki (értem, hogy gyűrt, de ennek nem így kéne kinéznie), olcsó hatást kelt, hátul szétnyílik a fűző (ahol nem kéne), ez a fekete pedig csak ront rajta... Én csak azt nem értem, hogy hogy adhat ki egy ilyen ruhát a kezei közül a varrónő, miért nem szólt, hogy ez nem neked való?!
2012. okt. 7. 22:24
 70/91 anonim ***** válasza:
89%
61-es válaszoló vagyok, én küldtem ruhákról linkeket. Tegnap kicsit megsajnáltalak egyébként miután még kaptál válaszokat, viszont elillant, ahogy ismét írtál olyan stílusban, ami arra utal, hogy nem igazán látod át a helyzetet. Emlékszem tegnap a kiemelt kérdések között volt egy hasonló kérdés, mint a tied, egy lány linkelt magáról képet, amint egy sellő formájú menyasszonyi ruhában áll, mindenki dicsérte, mert tényleg gyönyörű volt benne és a szép, homokóra alakjához, magas termetéhez nagyon jó választás volt, tehát nem a válaszolók rossz indulatúak többnyire, ezt miért nem lehet megérteni, hanem őszinték. Ha te is egy az alakodhoz illő ruhát varrattál volna, akkor hidd el téged is dicsértünk volna. Az építő jellegű kritika pedig azért van, hogy az ember tanuljon belőle, hogy építsen rá és nem megsértődni kell. Én nem ismerlek téged, te sem tudsz rólam semmit, nekem teljesen mindegy, hogy mit veszel fel, de mivel szeretek olvasgatni az oldalon, érdekel mások véleménye és szeretek is tanácsokat adni, ezért úgy gondoltam, hogy őszintén leírom mit gondolok a ruháról és az egész történetről és ezzel mások is így voltak, hangsúlyozom, nem féltékenység, hanem őszinteség játszik szerepet, óriási különbség. Csak rajtad áll, hogy görbe tükörbe nézed továbbra is az életet, vagy építesz a kritikákra.
2012. okt. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!