Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
 51/91 anonim ***** válasza:
43%

Nekem sem tetszik. Egyáltalán nem letisztult. Túl sok rajta a különlegesnek szánt kiegészítő.

Amúgy meg miért érdekel ennyire mások véleménye, hogy most újból megpróbálsz mindenkit meggyőzni, hogy igenis szép. Biztos szép élőben, és a fő, hogy neked tetszik. De most nem tudom mi értelme volt egy újabb félkész ruhát megmutatni, ami mégcsak nem is a végleges változat, és még gondolom sokkal jobb lesz.

2012. okt. 6. 13:00
 52/91 anonim ***** válasza:
20%

iDE NE TEGYEL FEL KEPEKET KEGYETLEN GONOSZ A KRITIKA.

Miert nem teszed fel egy menya csoportbaa a FB ? ott sokkal megertobbek a lanyok.

Mit erdekel mit mond egy csapat vadidegen ember neked hiszen nem lesznek ott nem ismernek nem szeretnek. A ferjednek akkor is tetszeni fogsz ha krumpliszsakban mesz a lenyeg a lenyed te amit kisugarzol az eskuvod napjan. 20 ev mulva nevetni fogsz az anno 2012 ruhadon de nem baj igy valo.Mutasd a ruhad noverednek baratnoidnek es ha neked tetszik ragyogj benne az eskuvodon.

2012. okt. 6. 13:08
 53/91 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó! Lehet, hogy azért ide tette fel, mert őszinte és elfogulatlan kritikát akar, nem pedig bájolgó idióta picsäk véleményét, akik egy krumpliszsák látványára is elélveznek, hogyha szerepel benne a "menyasszony" szó. Pont az a lényeg, hogy mi itt tényleg a ruháról írunk őszintén.
2012. okt. 6. 13:59
 54/91 anonim ***** válasza:
13%
irtatok oszinten de minek???egy menyasszony mindig szep ennyi.A kritikaval mit ertek el titeket zavar ha o krumpliszsakban megy ahoz akit szeret? engem nem en akkor is dicsernem ha ronda lenne hiszen o izlese o eskuvoje o valasztasa.
2012. okt. 6. 14:27
 55/91 anonim ***** válasza:
68%

Senki se szép mindig, tök mindegy kicsoda, vagy micsoda.

Elismerem, hogy itt szinte minden kérdésnél vannak, akik direkt csak leszólnak, de azoknak sosincsenek érveik sose mondanak értelmes kritikát, nem úgy, mint ennél a kérdésnél a válaszolók többsége.

Én is járok csak esküvős csoprotokba, azért az túlzás, hogy idióták vannak, akik mindentől elélveznek, de tényle ga maximum kritika, amit mondanak, az annyi, hogy hát szeintem a másik jobb egy kicsit és kész. Mert különben egy idő után elszabadulna a pokol és szétcsesződnéne a fórum.

De amúgy a kérdező is jobban tette volna, ha meg sem kérdezi, mert

1. már úgy is mindegy

2. a szemébe mindenki azt fogja mondani, hogy gyönyörű vagy, ilyen szép és csinos sose voltál

3. vagy lesz, aki nem mond semmit

így legalább megmaradt volna neki az illúzió, hogy jó és neki való a ruha. Bár szerintem most sem ő megy szembe a forgalommal, hanem mindenki más. Erre majd később jön rá, mikor objektívabban tudja majd megnézni az esküvői képeit.

LEHET, hogy a fények szarok és attól nagyon hát fura a ruha. De az, hogy a fűző úgy néz ki rajtad, mint ami mindjárt szét reped, azt nem a fények csinálják és azt sem, hogy ez a te alkatodnak nem előnyös, nagyon kövérít, azt sem a fények csinálják. Ez van.

2012. okt. 6. 15:21
 56/91 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként szerintem sem jó menyasszonyként kitenni ide készülő ruháról képet, avagy már megvásároltról. Visszacsinálni már nem lehet, nem kevés pénze van benne az embernek, nyilván újat sem akar már csináltatni/venni/kölcsönözni.

Lefikázzák 100-an, hogy nem jó, gagyi, rosszul áll, itt rossz, ott rossz, aztán az esküvőn meg minden önbizalom nélkül mész majd az oltár elé. A menyasszonyi ruha tipikusan olyan, amiben királylánynak kell érezned magadat, annyi önbizalommal is, mint amennyi egy királylánynak van!!

Az előző kérdésedhez én is írtam, hogyha KÉSZ LESZ a ruha tegyél fel képet, kíváncsi vagyok és még mindig kíváncsi vagyok, mert egyelőre még mindig kicsit "sok" nekem. Ha kész lesz, akkor jobb fényviszonyok között csinálj pár képet és szólj mindenképpen!

2012. okt. 6. 17:50
 57/91 anonim ***** válasza:
15%
hát ez a 14:27-es elég butuskának tűnik, vagy barátnője.
2012. okt. 6. 17:51
 58/91 anonim ***** válasza:
59%
szerintem csinos a ruha, de a fekete bolerót felejtsd el. Nem gondolom, hogy nem áll jól, én is husi vagyok, nehéz volt nagyon jó ruhát találni. Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy mennyire fehér a ruha, mert a szabása tetszik, de remélem, hogy csak a fény miatt ilyen sárgás.
2012. okt. 6. 18:05
 59/91 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem sem rossz a ruha, de a fekete boleró engem is zavar. Az én ízlésemnek az az egyetlen dolog, ami már sok, a többi tetszik. Majd tegyél fel képet a teljesen kész ruháról, nagyon kíváncsi leszek rá. És sok boldogságot!
2012. okt. 6. 18:40
 60/91 anonim ***** válasza:
45%
A ruha nem rossz szerintem, de az a sok fekete pánt mell alatt és a válladon teljesen összenyomja az egészet, nyújtani kellene az alakod, nem így összenyomni.
2012. okt. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!