Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nincsenek jóban a szülőkk...

Akik nincsenek jóban a szülőkkel egyéb okok miatt, nektek nem hiányoznak a szülők az ünnepekkor?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem. Persze, attól függ, kinek mi miatt rossz a viszony. Akkor hiányozna, amikor elkezdeném magamat sajnálni.

Nem őmiattuk, a hiányuk miatt, mert tudom, csak rossz lenne velük.

2011. okt. 29. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem.Nekem hiányoznak, de igazából ők sem érdeklődnek felőlem,de szerintem én leszek az, aki megteszi a lépést, és fogok írni nekik Karácsonykor.
2011. okt. 29. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Tedd azt. Nagyon szép gesztus.
2011. okt. 29. 14:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. okt. 29. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A saját szüleimhez nem köt semmi.Nem érzek semmit irántuk.Ők nem hiányoznak.Soha.

Viszont egy igazi anyára,egy igazi apára kiskorom óta vágyom...Szóval amolyan elképzelt csodálatos szülők bizony hiányoznak.De ilyen sose lesz.Szóval már megszoktam.

24n

2011. okt. 29. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan rossz ezeket olvasni:(((

Nekem nagyon jó családom van. Bárcsak Nektek adhatnék egy ugyanilyen családot:(

2011. okt. 29. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves vagy, utolsó. Majd igyekszünk, hogy a család, amit mi alapítunk, jobb legyen..
2011. okt. 29. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly karácsonykor kaptam anyámtól levelet, hogy én ne keressem őket soha, nem kiváncsiak rám, a húgom közelébe sem érhetek, meg hogy a 2 "gyökér" gyerekemre sem kiváncsi. Azóta már született egy kisbabám, meg férjhez is mentem, oda meg sem hivtam őket.Állandóan lenéztek, ordibáltak a gyerekeimmel, ezért elköltöztünk a közelükből.Azt még hozzáteszem, hogy a 16 éves nagyfiamat ők nevelik, mert szerintük én nem vagyok jó anya, de a másik 2 fiamat a gyámügy előtt meg sem emlitették, a nő csak lesett mkor mondtam, hogy nekem még van a legnagyobb fiamon kivül is gyermekem. Úgyhogy nekem nem hiányoznak, legalább már nem kell szednem nyugtatót miattuk.

Nekem csak az hiányzik, hogy legyen egy anyám aki meghallgat, de ő sohasem hallgatott meg.De van egy csodálatos családom, s az anyósomékkal is nagyon j a kapcsolatom.

2011. okt. 29. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Karácsonykor még mindig meglátogatom őket,de mindig megbánom,csak veszekedés van,meg panaszkodás.

Nem hiányoznának akkor sem ahogy az év többi részén sem.

2011. okt. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!