Beszélne velem valaki? Úgyértem e-mail.2007-ben meghalt az apukám. Rá két évre 2009-ben a nagyapám Nagyon hiányoznak!
Van egy öcsém,de ő egyre rosszabb egyszerűen nem lehet megnevelni.Anya nemtudja mit csináljon vele.
Még csak 10 éves és már kipróbálta a cigit.Soha nem gondoltam volna,hogymegteszi.Na jó én is csináltam már hülyeséget,de cigi soha.Az a nagy baj hogy olyanok a barátai,hogy beleviszikőtminden rosszba.már alig van itthol.reggel felkel,kajál,ésmárindul is.egész nap nincs otthol mindig este nyolcra jár haza.anyát zsarolja,megúgy beszél vele,hogy ne legyen más döntése minthogy elengedje.Tudom a kérdés és ez a történet nem nagyon függ össze de ez az én nagy bajom!úgy érzema tesóm utál van még egy csomó rossz sztory:(sajnos:(
14/L
Hello,
A tesódhoz csak annyit, hogy bizony szüksége lenne egy erős "apa" képre. Mivel sajnos édesapád és nagypapád is meghalt, anyukád bármennyire próbálja szigorúan nevelni, az nem ugyanaz.
Nincs a családban egy keresztapuka, vagy egy nagybácsi? Beszéljetek vele ez ügyben, hogy tesódra jobban figyeljen oda, beszélgessenek mint férfi a férfival, és ha kell ő magyarázza el neki az élet dolgait.És mihamarabb mielőtt késő lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!