Nagyszülők, akik az unokákkal nem tartják a kapcsolatot, miért alakúlt ez így? Nem hiányzik vagy hiányoznak?
Az én vagyis mi mert van egy báttyám is
kijelentette a "mamánk" hogy nem vagyunk az unokái neki csak egy van apám testvérének a fia...ennyi
Köszi a válaszokat!
Gondoltam, hogy nem csak az Én gyerekeim nem látták Őket 2 éve! Hozzáteszem a nagyszülők hibájából!!!
Ezek után nem is fogják!
Kíváncsi lennék nagyszülő véleményére is!
sajnos nálunk a 2 véglet van
anyai nagyszülők mindig próbáltak velünk ugy bánni,mint apum családja...
apum szülei pedig úgy,hogy ne az anyai ágra hasonlítsunk.Nos ezzel azt érték el,hogy megutáltam őket,közöltem velük ha mégegyszer szidjátok rajtam keresztül egymást többet nem láttok.Azóta is megy néha a vita,bár mostmár egyre ritkábban szerencsére
Nálunk egy nem családtag miatt lett az összeveszés, hanem a sógórnőm pasija miatt!
Meglopta Őket( rendőrségi ügyek tömkelege), csalta a snőmet, neki ment a férjemnek!
Szakítottak és fél év után kibékúltek titokban vagy is mi nem tudtuk! Közben szidták egyfolytában!
A férjem azt mondta Nekik, ha be engedik a lakásba és ezek után le űlnek vele egy asztalhoz, a gyerekeink közelébe ne jöjjenek, mert saját magukat minősítik, hogy egy tolvajjal lepraktálnak!
Választás elé állítota a férjem Őket vagy az Uncsik vagy a tolvaj!
Na, kit választottak??
2 éve 2X találkoztak a párommal!
Mi zajlik le az ilyen emberek fejében, hogy nem egyértelműen az unokát választja, hanem egy vad idegent?
Vagy csak, amikor szimplán lesz@rja az unokát?
Sok ismerősöm, azt mondja, hogy a sors elrendezi, de attól még olyan tehetetlennek érzem Magam, persze senkire nem lehet erőltetni a dolgokat!
És ez milyen undorító, amikor saját uncsit sz@rozzák!
Szerintem is jobb a kapcsolatot nem tartani, mint rossz legyen és veszekedés állandóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!