Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszülők, akik az unokákkal...

Nagyszülők, akik az unokákkal nem tartják a kapcsolatot, miért alakúlt ez így? Nem hiányzik vagy hiányoznak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem hiányzom a nagyszüleimnek. Folyton sértegetnek, nekem ez nem kell. Mikuláskor volt itt nálunk utoljára a nagyanyám, olyan cirkuszt csinált másfél nap alatt, hogy közöltem vele, hogy haza lehet menni, nem mi hívtuk (egyébként tényleg hívatlanul állított be egyszer csak...), haza is ment.
2010. ápr. 9. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Az én vagyis mi mert van egy báttyám is

kijelentette a "mamánk" hogy nem vagyunk az unokái neki csak egy van apám testvérének a fia...ennyi

2010. ápr. 9. 22:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Gondoltam, hogy nem csak az Én gyerekeim nem látták Őket 2 éve! Hozzáteszem a nagyszülők hibájából!!!

Ezek után nem is fogják!

Kíváncsi lennék nagyszülő véleményére is!

2010. ápr. 9. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne nagyon várd, nagyszülőknek nem mindegyiknek van net, aki ilyen. Akinek van és ismerem, ő meg jófej, kár, hogy nem az én nagyim.
2010. ápr. 9. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:

sajnos nálunk a 2 véglet van

anyai nagyszülők mindig próbáltak velünk ugy bánni,mint apum családja...

apum szülei pedig úgy,hogy ne az anyai ágra hasonlítsunk.Nos ezzel azt érték el,hogy megutáltam őket,közöltem velük ha mégegyszer szidjátok rajtam keresztül egymást többet nem láttok.Azóta is megy néha a vita,bár mostmár egyre ritkábban szerencsére

2010. ápr. 9. 23:00
 6/12 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam.Tehát anyai nagyszülők úgy,hogy ne az apai családra hasonlítsunk.
2010. ápr. 9. 23:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Nálunk egy nem családtag miatt lett az összeveszés, hanem a sógórnőm pasija miatt!

Meglopta Őket( rendőrségi ügyek tömkelege), csalta a snőmet, neki ment a férjemnek!

Szakítottak és fél év után kibékúltek titokban vagy is mi nem tudtuk! Közben szidták egyfolytában!

A férjem azt mondta Nekik, ha be engedik a lakásba és ezek után le űlnek vele egy asztalhoz, a gyerekeink közelébe ne jöjjenek, mert saját magukat minősítik, hogy egy tolvajjal lepraktálnak!

Választás elé állítota a férjem Őket vagy az Uncsik vagy a tolvaj!

Na, kit választottak??

2 éve 2X találkoztak a párommal!

Mi zajlik le az ilyen emberek fejében, hogy nem egyértelműen az unokát választja, hanem egy vad idegent?

Vagy csak, amikor szimplán lesz@rja az unokát?

Sok ismerősöm, azt mondja, hogy a sors elrendezi, de attól még olyan tehetetlennek érzem Magam, persze senkire nem lehet erőltetni a dolgokat!

2010. ápr. 9. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben járok mint az első válaszoló, engem is folyton sértegetnek, kóstolgatnak, próbálják előadni h én nem vagyok jó semmire...eddig még kibírtam ezt 1 évben 2x karácsonykor meg szülinapomkor, de idén megfogadtam h 20 éves felnőtt nő vagyok, eldönthetem igazán h akarom-e tartani a kapcsolatot velük vagy sem, és én egyértelműen a nem-et választottam, semmi hasznom nem származott eddigi életemben ezektől a nagyszüleimtől, csak az állandó veszekedés, és h mindig úgy felhúztam magam miattuk h órákba telt mire lenyugodtam...
2010. ápr. 9. 23:22
 9/12 A kérdező kommentje:

És ez milyen undorító, amikor saját uncsit sz@rozzák!

Szerintem is jobb a kapcsolatot nem tartani, mint rossz legyen és veszekedés állandóan!

2010. ápr. 9. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk valamilyen szinten én vagyok a ludas abban, hogy az anyukám nem látta még a fiamat. Egyszerűen nem engedem a közelébe, mert alkoholista és amikor részeg (egy héten kb. 3-4 órát józan, akkor se teljesen) akkor nagyon agresszív. Mocskolódik, verekszik. Emlékszem hányszor megvert gyermekkoromban, szörnyű volt. Inkább úgy döntöttem, hogy jobb ha meg sem ismeri. Nem akarom, hogy a fiamnál is az legyen, hogy az egyik nap elmondja minden szar szemétnek, másnap pedig térden csúszva kér bocsánatot. Jobb ez így.
2010. ápr. 10. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!