Mennyi időt töltötök vendégségben a rokonoknál így ünnepekkor?
Figyelt kérdés
Nagynénéméknek régen nem volt autójuk, átszállás jöttek, szóval elég kötött volt az idő, 11kor jöttek, fél 2kor mentek. Aztán vettek autót, de azóta még kevesebb időt töltenek itt, legutóbb pl délben érkeztek, és fél 2kor még leléptek. Nem mondom, hogy mikor mi megyünk hozzájuk, akkor az egész napot náluk töltjük, de azért egy pár órával többet. De ez nekem olyan illetlennek tűnik, hogy megérkeznek, nem sokkal később ebédelünk, beszélgetünk kicsit az asztalnál, ők felváltva kimennek rágyújtani (mert mi nem dohányzunk), majd elmennek. Ti hogy vagytok ezzel?2011. ápr. 24. 19:28
1/2 anonim válasza:
Nálunk ma volt családi ebéd. Mindenki helybéli, mégis sokan pontban 12kor érkdeztek ( szerintem ez illetlen picit, mert 12kor már enni szoktunk ilyenkor). Min. 3 órát azért itt volt mindenki.
2/2 anonim válasza:
Most húsvétkor nem mentünk senkihez,kevés idő lett volna rá,igy senkihez és nincs sértődés
de karácsonykor 2 nap erre megy el,egyik nap reggel párom szüleihez,ott vagyunk kb délig,ők közel laknak,utána én szüleim,50km,velük együtt ki nagyszüleimhez,3-4 órát vagyunk
másnap párom 2 nagymamája,2-3 órát vagyunk mindkettőnél,plussz 3 óra a kocsiút...igy is reggel indulunk késő estére érünk haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!