A történet a következő:a nagypapám vendégségben volt nálunk, és meglátta a képernyőkímélőmet, ami egy gördeszka volt, és elkezdett fintorogni, miért ilyenek az öregek?
Még biztos nagyon fiatal vagy... :) Igazából, nem csak az öregek ilyenek... Nagyon sok ember ilyen.
Pl nekem a nagymamám kezdett el "fintorogni" mikor közöltem vele, hogy én 3 gyereket szeretnék. Sőt, ha megengedhetjük magunknak anyagilag a férjemmel, akkor talán 4-et.
Erre elkezdett arcokat vágni, és azt mondta, hogy "szerinte legyen inkább 2 gyerek, mert az sokkal jobb...A 3-4 gyerek az olyan cigányos"
Kerek perec ezt így a szemembe... Hát, képzelheted milyen klasszul éreztem magam utána..
Nem minden idős (főleg ha rokon) tudja elfogadni, ha a hozzátartozója másként szeretné alakítani az életét. Más dolgokat szeret, más a jövőképe...
Ezért leszólják. Hogy miért? Kit érdekel!! Nem kell velük foglalkozni. A te eseted még egy elég apró dolog. Hidd el, ennél nagyobb pofonok is fognak érni az életben.
mert nekik fura h már ilyen is van,vagy lehet h az zavarja hogy ő nem most fiatal :D
(az előző 2 válaszadónak meg nyugi van,ha nem tetszik 1 kérdés miért nem tudjátok figyelmen kívül hagyni? -.-)
Csak vicceltem! :)
Hát de tudod, hogy milyenek az öregek...nekik már ez sem megszokott, mert amikor ők voltak fiatalok, akkor még nem léteztek ilyesmik... Nekik minden ami új az egyenlő azzal, hogy rossz... Nem könnyű velük, sok türelem kell hozzájuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!