Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszer már tettem fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?

Figyelt kérdés

akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.

na?

[link]

[link]

2012. okt. 5. 22:45
 31/91 anonim ***** válasza:
26%
nekem személy szerint nem tetszik. a fazonja sem, a fekete sem (pedig én aztán imádom a feketét...10 éve csak és kizárólag feketét hordok, de az esküvőmön még én is hófehérbe bújtam...), és az anyaga sem ...
2012. okt. 6. 07:39
 32/91 anonim ***** válasza:
65%

Nem a nő alkatával van baj, hanem azzal, hogy szörnyű ízléstelen a ruha. Minden részéből látszik az igénytelenség, a hozzá nem értés, ízléstelenség, de a legfőbb baj, hogy az amúgyis telt hölgy testét még előnytelenebbé varázsolja.

Az a vízszintes csík még inkább szélesít, a háta úgy néz ki, mintha a ruha szét akarna repedni rajta, és ez fent még inkább szélesíti... borzalom az egész.

Én nem a kérdezőt akarom ezzel bántani, hanem azt akarom mondani, hogy aki a ruhát csinálta, az valami botrányosan elcseszte az egészet.

2012. okt. 6. 07:40
 33/91 anonim ***** válasza:
36%
Már a múltkor i a legtöbben azt mondták, hogy borzasztó ez a ruha. Még mindig nem hiszed el? Nem áll jól neked, igénytelen, rossz a fazon meg az anyag választás is! Nagyon csúnya a háta, azzal a sok fekete lógó valamivel. Nem értem miért ragaszkodsz ehhez a fazonhoz. Sokkal szebbet is csináltathattál volna. De ezeket már egyszer leírtuk. De az a fontos, hogy neked tetsszen. Az esküvői előkészületek minden mozzanatát fel fogod tenni?
2012. okt. 6. 07:55
 34/91 anonim ***** válasza:
32%
Nekem sem tetszik. Elsősorban fekete miatt (de ízlések és pofonok), másrészt a mellérsze szerintem szörnyű. Ebben sem táncolni, sem lehajolni nem fogsz tudni úgy, hogy ne attól félj, hogy kiesik a melled. Ha ilyen bőségesen megáldott a természet, akkor nem ilyen felsőrészt kellene választanod.
2012. okt. 6. 08:05
 35/91 anonim ***** válasza:
35%
Nekem igazából csak a mellrésze nem tetszik, de az nagyon nem. Illetve a hátuljánál az, hogy fűzős is, szalagos is egyszerre. Választani kéne a kettő közül, együtt nem igazán nyerő.
2012. okt. 6. 08:39
 36/91 anonim ***** válasza:
61%
Az a két vastag fekete pánt vagy szalag vagy kötő vagy nem tudom mi, az olyan szinten idétlen és böszme, hogy az elképesztő. Mint valami falusi parasztasszony. (Nincs baj a falusi parasztasszonyokkal, csak esküvőre szerintem kicsit kifinomultabban kéne kinézni). Nem tudom ki találta ki ezt a ruhát, de remélem senkinek nem tervez soha többé ruhát.
2012. okt. 6. 08:45
 37/91 anonim ***** válasza:
59%
Mazochista vagy kedves kérdező? Már egyszer elmondta mindenki kb. ugyanezeket a véleményeket. Konkrétan, hogy csúnya a ruha, nem áll jól, igénytelen, nem jó ez a fazon neked...stb... Még hányszor akarod hallani??? (olvasni)
2012. okt. 6. 08:48
 38/91 anonim ***** válasza:
53%

Annak a szalagnak ami mell alatt fut hátul teljesen össze kell érni.Így szétszakadós érzést kelt:(

Nekem túl sok a fekete ruhadísz és a fekete bolero.Láttam már ezt a ruhát élőben,nagyon jól néz ki normális fénynél.

Az alakod se vészes hozzá szerintem,mellet nem illik kidobni az igaz és ha nagyon ugrálsz mozogni fog a ruha rajtad.

Figyelj majd a fűzőre és arra,hogy a ruha a helyén maradjon.

2012. okt. 6. 08:57
 39/91 anonim ***** válasza:
35%

Az első képen belül a másodiknál ne lógjon egy szalag sem szerintem. A vastag fekete csak menjen körbe és kész, a fűző szalagját meg vágjátok majd sokkal sokkal rövidebbre, és akkor hátulról tökéletes leszel.

Elölről: A vállpántok nagyon jók, az se lógjon hátul. A boleró nem tetszik. Alul az a sok vékony fekete szalag szerintem nagyon csúnya. Tök jó a ruha formája, az is hogy ott fel van húzva, oda sokkal szebb díszt is tehetnétek. Pl ha kis fekete/átlátszó strasszok/kristályok lennének azon az alsóbb rétegen ahol a szalagok lógnak, tökéletes lenne.

Összességében: Jó lesz, csak ne lógjon mindenhonnan a szalag :)

22l

2012. okt. 6. 09:25
 40/91 anonim ***** válasza:
74%
Lehet benne fekete, nem zavar, ha ízléses, de ezen nem az.
2012. okt. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!