Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer már tettem fel képet a ruhámról félkészen, leszóltátok, most csak a díszek hiányoznak, így milyen?
akkor nem volt rendesen rámigazítva, sokkal kövérebbnek tűntem benne. most rendesen be van fűzve (bár ezen is lehet még egy picit húzni), fekete a fűzője, stb.
na?
Nem a nő alkatával van baj, hanem azzal, hogy szörnyű ízléstelen a ruha. Minden részéből látszik az igénytelenség, a hozzá nem értés, ízléstelenség, de a legfőbb baj, hogy az amúgyis telt hölgy testét még előnytelenebbé varázsolja.
Az a vízszintes csík még inkább szélesít, a háta úgy néz ki, mintha a ruha szét akarna repedni rajta, és ez fent még inkább szélesíti... borzalom az egész.
Én nem a kérdezőt akarom ezzel bántani, hanem azt akarom mondani, hogy aki a ruhát csinálta, az valami botrányosan elcseszte az egészet.
Annak a szalagnak ami mell alatt fut hátul teljesen össze kell érni.Így szétszakadós érzést kelt:(
Nekem túl sok a fekete ruhadísz és a fekete bolero.Láttam már ezt a ruhát élőben,nagyon jól néz ki normális fénynél.
Az alakod se vészes hozzá szerintem,mellet nem illik kidobni az igaz és ha nagyon ugrálsz mozogni fog a ruha rajtad.
Figyelj majd a fűzőre és arra,hogy a ruha a helyén maradjon.
Az első képen belül a másodiknál ne lógjon egy szalag sem szerintem. A vastag fekete csak menjen körbe és kész, a fűző szalagját meg vágjátok majd sokkal sokkal rövidebbre, és akkor hátulról tökéletes leszel.
Elölről: A vállpántok nagyon jók, az se lógjon hátul. A boleró nem tetszik. Alul az a sok vékony fekete szalag szerintem nagyon csúnya. Tök jó a ruha formája, az is hogy ott fel van húzva, oda sokkal szebb díszt is tehetnétek. Pl ha kis fekete/átlátszó strasszok/kristályok lennének azon az alsóbb rétegen ahol a szalagok lógnak, tökéletes lenne.
Összességében: Jó lesz, csak ne lógjon mindenhonnan a szalag :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!