Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak a leendő házasságomról?
Párom kijelentette hogy ha összeházasodunk kötni akar házassági szerződést. Van egy gyerekünk, 2 hónap múlva születik a második.
Az igaz hogy ő jóval vagyonosabb mint én, de ha esetlegesen a válásra kerülne a sor, az addig megszerzett vagyonához tudtommal semmi közöm nem lenne.
Nagyon csalódott vagyok! Ti aláírnátok?
Ezek szerint simán kitenne az utcára 2 gyerekkel ha essetleg elválnánk? Vagy még a gyerekeket is elvenné tőlem mert nem tudnám őket hova vinni?
Nem tudom minek a szerződés, félnék is aláírni, biztos a saját ügyvbdjével iratná meg.
olyan megalázó ez az egész!
De jóóóól van, bemásolom:
A házasság megkötése után mi nem kerül a házastársam tulajdonába? (Különvagyon)
"A házastárs különvagyonához tartozik:
a) a házasságkötéskor megvolt vagyontárgy,
b) a házasság fennállása alatt öröklés jogcímén szerzett vagy ajándékba kapott vagyontárgy,
c) a személyes használatra szolgáló és szokásos mértékű, illetőleg mennyiségű vagyontárgy,
d) a különvagyon értékén szerzett vagyontárgy"
ma 13:48
Hacsak rá nem íratja a felét a férje.
ma 13:53
Ez így van!
Viszont az ilyen papírok általában inkább a házasságkötés utáni anyagi viszonyokat hivatottak tisztázni, ha jól tudom. Mondjuk van az egyik félnek egy lakása, de még fizeti rá a hitelt és a házasságkötés után fizetett rész már közösnek számítana, de ő azt akarja, hogy a lakás a továbbiakban is teljes egészében az ő tulajdona legyen. Vagy valami ilyesmi...
Lehet, hogy rosszul tudom, még nem kötöttem ilyet.
"Senki nem fogja a gyerekeket az utcára tenni.A nőnek nem lesz köze a házhoz,de az apának még vannak apai kötelességei a gyerekei felé."
jAJA, TE CSAK AZT HISZED.
A nő mehet az csőbe. Mit ér azzal a havi 10-20 ezer forintos gyerektartással?
Még a milliomos lúzer pénzimádó faszik is minimálbéren vannak bejegyezve, direkt hogy még gyerektartást se kelljen fizEtnie a SAJÁT GYEREKEINEK HAD DÖGÖLJENEK ÉHEN.
Azt hiszik h a nővel csesznek ki, hát nem. A saját gyerekével cs*szik ki az ilyen elmeroggyant pénzéhes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!