Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoljak a leendő házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak a leendő házasságomról?

Figyelt kérdés

Párom kijelentette hogy ha összeházasodunk kötni akar házassági szerződést. Van egy gyerekünk, 2 hónap múlva születik a második.

Az igaz hogy ő jóval vagyonosabb mint én, de ha esetlegesen a válásra kerülne a sor, az addig megszerzett vagyonához tudtommal semmi közöm nem lenne.

Nagyon csalódott vagyok! Ti aláírnátok?

Ezek szerint simán kitenne az utcára 2 gyerekkel ha essetleg elválnánk? Vagy még a gyerekeket is elvenné tőlem mert nem tudnám őket hova vinni?

Nem tudom minek a szerződés, félnék is aláírni, biztos a saját ügyvbdjével iratná meg.

olyan megalázó ez az egész!

2011. szept. 20. 20:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/142 anonim ***** válasza:
81%

De jóóóól van, bemásolom:

A házasság megkötése után mi nem kerül a házastársam tulajdonába? (Különvagyon)

"A házastárs különvagyonához tartozik:

a) a házasságkötéskor megvolt vagyontárgy,

b) a házasság fennállása alatt öröklés jogcímén szerzett vagy ajándékba kapott vagyontárgy,

c) a személyes használatra szolgáló és szokásos mértékű, illetőleg mennyiségű vagyontárgy,

d) a különvagyon értékén szerzett vagyontárgy"

[link]

2011. szept. 21. 13:40
 72/142 anonim ***** válasza:
64%
Akkor szerinted mi a megoldás? A férifnak van egy ingatlana,amihez a feleségnek semmi köze.Ennek a felét a feleségre kellene iratni,hogy válás esetén bent maradhasson? Vagy hogy képzelted?
2011. szept. 21. 13:42
 73/142 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindenki maga dönti el, milyen megoldást választ, mennyire bízik a másikban, vagy hogy dönt a vagyonáról. Én biztos nem kérném a páromtól, hogy írassa rám a háza felét, a mai napig az ő nevén van. Házassági szerződést viszont nem kötöttünk, mert feleslegesnek tartottunk. Mindenkinek magának kell erről döntenie a párjával.
2011. szept. 21. 13:44
 74/142 anonim ***** válasza:
20%
Vajon miért van ennyi házasságellenes,mert egy papír semmit nem ér,szeretet nélkül,ahol csak a vagyonon lovagolnak a felek.Normális embereknél az esküvő nem egy üzlet,ahol a már az esküvő előtt azon megy a vita kié a kistányér,meg a ház fele,hát mi lesz váláskor,Nem kell esküvő ilyen helyzetben.
2011. szept. 21. 13:46
 75/142 anonim ***** válasza:
62%
70% Szóval nincs megoldás erre,csak a szád jár.Oké,akkor ne házasodjanak össze,mert bizalom stb.Akkor is mehet a nő az utcára,mert ehhez a házhoz soha,semmikor sem lesz köze.Se papírral,se papír nélkül.
2011. szept. 21. 13:48
 76/142 anonim ***** válasza:
72%

ma 13:48

Hacsak rá nem íratja a felét a férje.

2011. szept. 21. 13:49
 77/142 anonim ***** válasza:
21%
Nem jár a szám,csak nem érdekből házért kell házasodni,tudod a normális nőknek van munkájuk,nem htbként élősködnek,és várják hogy a férjük külön vagyona majd az övék is legyen.
2011. szept. 21. 13:51
 78/142 anonim ***** válasza:
73%
70% Erről beszélek én is.Hogy teljesen feleslegesen sápítozik itt,hogy az utcára kerül válás esetén,ha ezt aláírja,mivel akkor is az utcára kerül,ha nem írja alá.Jobb,ha tudomásul veszi,hogy neki nincs semmije és olyanhoz megy hozzá,akinek van.Attól még ez így is marad.
2011. szept. 21. 13:53
 79/142 anonim ***** válasza:
60%

ma 13:53

Ez így van!

Viszont az ilyen papírok általában inkább a házasságkötés utáni anyagi viszonyokat hivatottak tisztázni, ha jól tudom. Mondjuk van az egyik félnek egy lakása, de még fizeti rá a hitelt és a házasságkötés után fizetett rész már közösnek számítana, de ő azt akarja, hogy a lakás a továbbiakban is teljes egészében az ő tulajdona legyen. Vagy valami ilyesmi...

Lehet, hogy rosszul tudom, még nem kötöttem ilyet.

2011. szept. 21. 13:57
 80/142 anonim ***** válasza:
37%

"Senki nem fogja a gyerekeket az utcára tenni.A nőnek nem lesz köze a házhoz,de az apának még vannak apai kötelességei a gyerekei felé."

jAJA, TE CSAK AZT HISZED.

A nő mehet az csőbe. Mit ér azzal a havi 10-20 ezer forintos gyerektartással?

Még a milliomos lúzer pénzimádó faszik is minimálbéren vannak bejegyezve, direkt hogy még gyerektartást se kelljen fizEtnie a SAJÁT GYEREKEINEK HAD DÖGÖLJENEK ÉHEN.

Azt hiszik h a nővel csesznek ki, hát nem. A saját gyerekével cs*szik ki az ilyen elmeroggyant pénzéhes pasi.

2011. szept. 21. 13:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!