Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoljak a leendő házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak a leendő házasságomról?

Figyelt kérdés

Párom kijelentette hogy ha összeházasodunk kötni akar házassági szerződést. Van egy gyerekünk, 2 hónap múlva születik a második.

Az igaz hogy ő jóval vagyonosabb mint én, de ha esetlegesen a válásra kerülne a sor, az addig megszerzett vagyonához tudtommal semmi közöm nem lenne.

Nagyon csalódott vagyok! Ti aláírnátok?

Ezek szerint simán kitenne az utcára 2 gyerekkel ha essetleg elválnánk? Vagy még a gyerekeket is elvenné tőlem mert nem tudnám őket hova vinni?

Nem tudom minek a szerződés, félnék is aláírni, biztos a saját ügyvbdjével iratná meg.

olyan megalázó ez az egész!

2011. szept. 20. 20:47
 111/142 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom. Majd írd meg a fejleményeket, ha van kedved!
2011. okt. 9. 20:41
 112/142 anonim ***** válasza:
21%

Én megértelek.

Kiábrándító dolog, hogy még el sem vett, de már azt biztosítja be magának, hogy nehogy valaha is rosszul járjon, ha elváltok.

Lehet, hogy neki több a jövedelme, de az az energia, amit a háztartásba és a gyerekeitek nevelésébe fektetsz, az semmi?

Igaz, nem kézzelfogható dolog, mint a pénz, de ugyanolyan fontos és értékes.

Ha ez a férfi nem bízik benned, és ennyire számon tartja, hogy mi a tiéd és mi az övé, pedig te vagy a gyerekei anyja...

Nos, én ehhez a férfihoz hozzá se mennék.

Én a helyedben megmutatnám neki, hogy: nem kell papír, drágám, ne féltsd a gyerekeid anyjától a vagyonodat, nem kell esküvő, ha ennyire gyanakvó vagy.

Nem mennék hozzá a helyedben.

Megaláz téged ezzel a szerződésesdivel.

Félti a pénzét tőled, attól a nőtől, aki 2 gyereket szült neki?

Minek néz téged?

Pénzhajhász lejmolósnak, koldusnak, nem bízik benned?

Akkor miért vállalt veled gyerekeket?

Megértelek!

Ez nagyon megalázó!

2011. okt. 9. 20:59
 113/142 anonim ***** válasza:
21%
Nem olvastam végig ,csak a kérdeésed, de én nem irnám alá. Már most azon gondolkodnik mi lesz ha vége lesz igy belevágni valamibe. ugy hogy közös gyerek van /lesz.Ha igazán szerelmes lenne legalábbis ha én szerelmes avygok akkor nem azon gondolkodok mi lesz ha vége lesz,hanem mit fugunk és hoyg amjd csinálni avgy hová megyünk stb . nem pedig ilyenen aggodalmaskodok, Pedig férfi vagyok de én biztosan soha nem csinálnék ilyet azzal akit szeretek vagy akitöl van gyerekem, ha meg nem szeretném akkor nem venném feleségül vagy ha azt érezném ö nem szeret.
2011. okt. 9. 21:42
 114/142 anonim ***** válasza:
70%

ma 20:35

Na, ez már ultragáz. Mert ha én döntök úgy, hogy szerződést íratok, akkor az egy dolog, jó, lehet rajta vitatkozni, átbeszélni, stb. Ha ezután a párommal együtt átbeszéltük és hoztunk egy döntést erről, bármilyet, az egy másik dolog, méghozzá jó dolog, mert a másik véleményét is figyelembe véve jutottunk valamilyen (bármilyen) egyetértésre.

De ha ezek után egy ügyvéddel kettesben, a párom nélkül ezt a döntést önkényesen megváltoztatom, az már olyasmi, ami azt feltételezi, hogy nem vagyok alkalmas egy házasságra.

Teljesen jogos a döntése, hogy biztosítani akarja a vagyonát ellened, mert ugye történhet az évek alatt bármi... Viszont egy házasság éppen arról szólna, hogy valakivel összekötjük az életünket. Ha ekkora nézetkülönbség van köztetek, akkor mire fel?

2011. okt. 9. 21:54
 115/142 anonim ***** válasza:
19%
Nem írnám alá. Mi lett?
2011. okt. 9. 22:02
 116/142 A kérdező kommentje:

Hát én most teljesen tanácstalan vagyok. Úgy érzem szétesett az életem. Ha aláírom úgy érzem nem tudnék vele boldog lenni mert feltételekhez kötötte a házasságunkat ha meg nem írom alá akkor mi lesz velem egyedül a gyerekekkel? Nincs senkim rajta kívül.

De a legfájóbb hogy nagyon szeretem és esküszöm, nem a pénzéért.

2011. okt. 9. 22:13
 117/142 anonim ***** válasza:
76%

ma 22:13

Én a helyedben azt csinálnám, hogy megmondanám a páromnak, hogy nekem rossz érzéseim vannak az egésszel kapcsolatban és beárnyékolná a boldogságomat a házasságban, viszont nagyon szeretem és maradjon minden úgy, ahogy eddig.

Ha szeretitek egymást, úgyis együtt maradtok házasság nélkül is.

Most minek erőltetni egy olyan dolgot, ami egyik formában téged nem tenne boldoggá, a másik formában meg a párodat?

De te tudod, mennyire vágysz a házasságra.

2011. okt. 9. 22:15
 118/142 A kérdező kommentje:
Ja, és nem szeretnék már "csak" az élettársa maradni. Ezek után főleg nem.
2011. okt. 9. 22:16
 119/142 anonim ***** válasza:
86%
Elárulnád,hogy végülis mit foglaltatott bele abba a szerződésbe,amit nem akarsz aláírni? Egyáltalán olvastad már vagy vakon ítélkezel?
2011. okt. 9. 22:19
 120/142 anonim ***** válasza:
75%

Ne legyen igazam, de én attól félek, ha bármelyikőtök is enged a meggyőződése ellenére és úgy összeházasodtok, az akár meg is ronthatja az eddig jó kapcsolatotokat.

De te tudod.

Most hiába érvel itt az egyik tábor a szerződés mellett, a másik meg ellene, a ti életeteket csak ti látjátok át.

2011. okt. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!