Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 81/99 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem irritál,mert az ő dolguk..Nem az én pénzemből mulatnak. Az igazság az,hogy ha hercegnő lennék,akkor bizony nekem is több milliós összegbe kerülne a lagzi..De nézhetitek úgy is,hogy egy gazdag királyi család több százezer vendéggel,több magas beosztásban lévő emberekkel készül az esküvőre ami ennyi pénzbe kerül..De nem kell messze menni,csak kis hazánkba,ahol egy ismeretlen fiatal,hogy elmondhassa micsoda lagzija volt ugyanúgy ott hagy 3-5 millió forintot..A maga módján az is van akkora nagy összeg...
2011. ápr. 26. 20:15
 82/99 anonim ***** válasza:
93%
Éppen most van a hírekben, hogy 160 milliárd hasznot fog kb termelni. Tehát nem is olyan rossz beruházás az a 14 milliárd.
2011. ápr. 26. 23:44
 83/99 anonim ***** válasza:
62%
Remélem a ti lakodalmatok pénzét is inkább a rászorulóknak adjátok. Egyeseknek annyira nincs fogalmuk a pénzről,hogy az már esküszöm fizikailag fájdalmas. Tudjátok mi mekkora hasznot termel egy ekkora beruházás???? De inkább ne is fektessetek be, adjátok azt is a rászorulóknak, aztán majd nézzetek amikor ti magatok lesztek rászorulók.
2011. ápr. 27. 22:14
 84/99 anonim ***** válasza:
100%

25 milliárdot kaptak a tévéjogokért. Tehát már nyereséges a bolt. Most lehet sírni.

És akkormég nincs benne az ajándéktárgyak,a turizmus...amiből pedig adó folyik be

2011. ápr. 29. 13:05
 85/99 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsónak van igaza: majd' százszorosan megtérül, nem is kell utánaolvasni, csak számolgatni egy kicsit. Amúgy meg arra is gondoljunk, hogy mennyi embernek adott munkát ez a több hónapig tartó felhajtás, előkészület, stb... Rögtön ott vagyunk, hogy az éhező gyerekek, stb. Jó helyre ment ez a pénz, nyugodjon meg mindenki.

Amúgy meg nem gondolhatja senki komolyan, hogy a királynő unokája 100ezer forintból házasodik majd, mint idehaza az, aki spórol... Már a testőröket kifizetni egy vagyon. Ahhoz meg joga van, hogy megfizesse a testi épségét, ha netán valami elmeháborodott le akarná lőni... Te is kifizetnéd a helyében... Ha ti lennétek Vilmos vagy Kate, nektek is ilyen lenne a lagzitok, mert ilyennek KELL lennie, ez a protokoll. Amúgy meg néztem a tévében, és nem volt olyan hatalmas rongyrázás. Cifrábbat is volt szerencsém már látni.

Fiatalok, szépek, szerelmesek, legyenek boldogok. Ennyi.

2011. ápr. 29. 13:43
 86/99 anonim ***** válasza:
82%

Nem is azzal van a baj, hogy megesküdnek, mert hát miért ne. De az viszont már nekem is rohadtul b*ssza a csőrömet, hogy naponta legalább 3 blokk erről szól. A kispolgárok esküvőjét bezzeg le se sz*rja senki. Annyira fel van fújva ez az egész, mintha a mi királyunk lenne Vilmos. Ő a létezésemről sem tud, akkor nekem miért kéne naphosszat az esküvőjével foglalkoznom? Soha a büdös életben nem fog segíteni rajunk, hiába gazdag és puccos.

Ezek után miről beszélünk?

2011. ápr. 29. 14:36
 87/99 anonim ***** válasza:
52%
Gondolj már bele, ha minden átlagember esküvőjéről beszámolnának, akkor semmi más nem lenne a tévében... Nem túl életszerű...
2011. ápr. 29. 14:56
 88/99 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit túlzás volt.Nagyon szép meg minden,de azért nem tudom hogy mért kell 15 millás gyürű meg menyasszonyi ruha.Szerintem vannak nagyon szép darabok a öredékéért is.Amúgy pedig elég gáz h azt mondték h ne vigyenek smemit az esikre hanem adományozzák a rá szánt összeget egy alapitványnak,pedig pont ők azok akik a legtöbb pénzt elpazarolták feleslegesen.
2011. ápr. 29. 19:50
 89/99 anonim válasza:
55%

Engem NAGYON irritál xD Alig tudom hangsúlyozni :D

Engem leginkább a pazarlás zavar meg hogy britannia alkotmányos és nem abszolút monarhia. Tehát a királyi család nem csinál semmit csak egyszerűen ott van. Talán néha integetnek és vigyorognak.

2011. ápr. 29. 20:19
 90/99 anonim ***** válasza:
55%
Nem is akarom, hogy az "átlagemberek" esküvőjéről beszámoljanak, ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy a királyi esküvők is ugyanolyanok, mint az "átlagosak", csak puccosabbak.
2011. ápr. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!