Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
25 milliárdot kaptak a tévéjogokért. Tehát már nyereséges a bolt. Most lehet sírni.
És akkormég nincs benne az ajándéktárgyak,a turizmus...amiből pedig adó folyik be
Az utolsónak van igaza: majd' százszorosan megtérül, nem is kell utánaolvasni, csak számolgatni egy kicsit. Amúgy meg arra is gondoljunk, hogy mennyi embernek adott munkát ez a több hónapig tartó felhajtás, előkészület, stb... Rögtön ott vagyunk, hogy az éhező gyerekek, stb. Jó helyre ment ez a pénz, nyugodjon meg mindenki.
Amúgy meg nem gondolhatja senki komolyan, hogy a királynő unokája 100ezer forintból házasodik majd, mint idehaza az, aki spórol... Már a testőröket kifizetni egy vagyon. Ahhoz meg joga van, hogy megfizesse a testi épségét, ha netán valami elmeháborodott le akarná lőni... Te is kifizetnéd a helyében... Ha ti lennétek Vilmos vagy Kate, nektek is ilyen lenne a lagzitok, mert ilyennek KELL lennie, ez a protokoll. Amúgy meg néztem a tévében, és nem volt olyan hatalmas rongyrázás. Cifrábbat is volt szerencsém már látni.
Fiatalok, szépek, szerelmesek, legyenek boldogok. Ennyi.
Nem is azzal van a baj, hogy megesküdnek, mert hát miért ne. De az viszont már nekem is rohadtul b*ssza a csőrömet, hogy naponta legalább 3 blokk erről szól. A kispolgárok esküvőjét bezzeg le se sz*rja senki. Annyira fel van fújva ez az egész, mintha a mi királyunk lenne Vilmos. Ő a létezésemről sem tud, akkor nekem miért kéne naphosszat az esküvőjével foglalkoznom? Soha a büdös életben nem fog segíteni rajunk, hiába gazdag és puccos.
Ezek után miről beszélünk?
Engem NAGYON irritál xD Alig tudom hangsúlyozni :D
Engem leginkább a pazarlás zavar meg hogy britannia alkotmányos és nem abszolút monarhia. Tehát a királyi család nem csinál semmit csak egyszerűen ott van. Talán néha integetnek és vigyorognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!