Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
Tényleg sokat foglalkoznak vele!Persze ez a média hülyesége!
Az Angol népen pedig csak élősködjenek, más szerepük úgy sincs, mint az, hogy szórják az adóforintokat.Itt is azt csinálják Magyarországon herceg nélkül.Egyébként a magyarok megszokták, hogy évszázadokon át valakinek a se... mindig nyalni kell, így vagy úgy.
akkor háborodj fel. ennyit tehetsz.
egyébként szerintem nem normális dolog ezen háborogni, de az sem normális, amit a bulvármédia csinál. meg azok sem, akik nyálcsorgatva nézik a közvetítést.
ez egy örömteli esemény. nem több annál, de nem is kevesebb. angol főnemesek és a királyi ház zsebében turkálni meg nincsen jogod, mivel nem Te vagy a brit adóhivatal.
szóval jó felháborodást :) jól kicsesztek a világgal.
08:24-es.
Én lesz@rom az éhezőket. Nem kell ott lakni bammeg. Meg érted, nincs kaja, nincs víz, de b@szni azt tudnak.
Tegyük fel, h felajánlották volna. Most attól jobb lesz annak a nemtom hány millió kölyöknek, h két napig van kaja? Két nap után meg?
Majd ha te is elgondolkzol egy esküvőn, jusson eszedbe az a sok kis purgyé. És fújd le az egész hercehurcát.
Engem csak 2 okból zavar:
1: ennek a fele arról szól, kérkednek a gazdagságukkal, hogy a világ irigykedjen, tehát a feléből is kihozhatták volna.
2: Mitől ilyen Q gazdag anglia ? Ugye, mindnyájan tanultatok történelmet? Attól, hogy a fél világot végigrabolta, népeket tett tönkre, milliókat vitt rabszolgának. Ebből könnyen telik ekkora pompára; a feléből sok értelmes dolgot lehetne finanszírozni.
OFF
"a fél világot végigrabolta, népeket tett tönkre, milliókat vitt rabszolgának" már bocs, én nem vagyok az angolok pártján, de a tény attól tény marad: a volt angol gyarmatokon addig volt rend, amíg az angolok ott voltak. most meg lehet nézni mindet. az angol gyarmati uralom alatt nem haltak éhen emberek tömegesen fekete-afrikában. most, a nagy szabadságban meg igen. ölik egymást azóta is, termelés meg nincsen. ja, és akkor ilyen alapon akkor ítéljük el a hollandokat, portugálokat, spanyolokat stb. is.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!