Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 71/99 anonim ***** válasza:
64%
Miközben a világ fele éhezik...... igen, nagyon zavar. Felajánlhatták volna az esküvő költségeit éhező gyermekek megmentésére, és egy életbe beirták volna magukat az emberek szivébe, és lehet, hogy nekik is nagyobb örömöt és boldogságot jelentett volna, mint egy fárasztó, formális protokoll :(
2011. ápr. 25. 08:24
 72/99 lalus53 válasza:
77%

Tényleg sokat foglalkoznak vele!Persze ez a média hülyesége!

Az Angol népen pedig csak élősködjenek, más szerepük úgy sincs, mint az, hogy szórják az adóforintokat.Itt is azt csinálják Magyarországon herceg nélkül.Egyébként a magyarok megszokták, hogy évszázadokon át valakinek a se... mindig nyalni kell, így vagy úgy.

2011. ápr. 25. 10:03
 73/99 napietus ***** válasza:
24%
08:24-es a demagógia teteje...
2011. ápr. 25. 10:12
 74/99 A kérdező kommentje:
Ez nem demagógia! Én nem mondom, hogy ne tartsanak fényűző esküvőt, de 14 milliárd forint elpocsékolása egy ilyen eseményre felháborító.
2011. ápr. 25. 11:28
 75/99 napietus ***** válasza:
0%

akkor háborodj fel. ennyit tehetsz.

egyébként szerintem nem normális dolog ezen háborogni, de az sem normális, amit a bulvármédia csinál. meg azok sem, akik nyálcsorgatva nézik a közvetítést.

ez egy örömteli esemény. nem több annál, de nem is kevesebb. angol főnemesek és a királyi ház zsebében turkálni meg nincsen jogod, mivel nem Te vagy a brit adóhivatal.

szóval jó felháborodást :) jól kicsesztek a világgal.

2011. ápr. 25. 11:36
 76/99 anonim ***** válasza:
75%

08:24-es.

Én lesz@rom az éhezőket. Nem kell ott lakni bammeg. Meg érted, nincs kaja, nincs víz, de b@szni azt tudnak.

Tegyük fel, h felajánlották volna. Most attól jobb lesz annak a nemtom hány millió kölyöknek, h két napig van kaja? Két nap után meg?

Majd ha te is elgondolkzol egy esküvőn, jusson eszedbe az a sok kis purgyé. És fújd le az egész hercehurcát.

2011. ápr. 26. 10:50
 77/99 anonim ***** válasza:
0%
utolso: ritka egy paraszt vagy te...
2011. ápr. 26. 19:13
 78/99 anonim ***** válasza:
25%

Engem csak 2 okból zavar:

1: ennek a fele arról szól, kérkednek a gazdagságukkal, hogy a világ irigykedjen, tehát a feléből is kihozhatták volna.

2: Mitől ilyen Q gazdag anglia ? Ugye, mindnyájan tanultatok történelmet? Attól, hogy a fél világot végigrabolta, népeket tett tönkre, milliókat vitt rabszolgának. Ebből könnyen telik ekkora pompára; a feléből sok értelmes dolgot lehetne finanszírozni.

2011. ápr. 26. 19:27
 79/99 napietus ***** válasza:
53%

OFF

"a fél világot végigrabolta, népeket tett tönkre, milliókat vitt rabszolgának" már bocs, én nem vagyok az angolok pártján, de a tény attól tény marad: a volt angol gyarmatokon addig volt rend, amíg az angolok ott voltak. most meg lehet nézni mindet. az angol gyarmati uralom alatt nem haltak éhen emberek tömegesen fekete-afrikában. most, a nagy szabadságban meg igen. ölik egymást azóta is, termelés meg nincsen. ja, és akkor ilyen alapon akkor ítéljük el a hollandokat, portugálokat, spanyolokat stb. is.

ON

2011. ápr. 26. 20:07
 80/99 anonim ***** válasza:
29%
Ez így van, a volt angol gyarmatokon most is fényévekkel jobb élni, mint a francia vagy spanyol uralom alatt álló területeken.
2011. ápr. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!