Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 41/99 anonim ***** válasza:
80%
Engem az sokkal jobban zavar, hogy Vilmosozzák. William a neve. Olyan hülyén hangzik, hogy Vilmos és Kate Middleton. Vagy esküvő után Kata lesz belőle?
2011. ápr. 19. 22:07
 42/99 anonim ***** válasza:
87%

lehet hogy 14 milliárdba kerül de a többszörösét hozza vissza a tévéközvetítésekből és egyén jogokból.

Vagyis nem hogy kiadás, hanem haszon lesz rajta.

Akkor hol a probléma?

2011. ápr. 19. 22:33
 43/99 anonim ***** válasza:
78%

"Engem az sokkal jobban zavar, hogy Vilmosozzák. William a neve. Olyan hülyén hangzik, hogy Vilmos és Kate Middleton."

Az elfogadott etikett szerint a királyok, királyi családhoz tartozó főméltóságok nevét magyarítani KELL. Ez nem csak nálunk van így.

2011. ápr. 19. 22:35
 44/99 anonim ***** válasza:
58%
Kell? Ez törvény? Akkor Harry-t megbüntetik, amiért magyarosíthatatlan neve van?
2011. ápr. 19. 22:46
 45/99 anonim ***** válasza:
95%
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy korántsem biztos, hogy a pár szánt szándékkal rendez ekkora hepajt. Több mint valószínű, hogy az udvari protokoll követeli meg a rongyrázást és ebbe Vilmoséknak nulla beleszólásuk van.
2011. ápr. 19. 22:51
 46/99 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem irritál. Ha nekik így tetszik, akkor hajrá-az a lényeg, hogy boldogok legyenek együtt. Persze nekem is az a véleményem, hogy talán kevesebb pénzből is ki lehetne hozni egy igazán elegáns, előkelő, királyi/protokolláris eseményhez pompában illő eseményt... de aki amit meg tud fizetni, azt én nem sajnálom tőle.
2011. ápr. 19. 22:53
 47/99 anonim ***** válasza:
60%
Engem is.
2011. ápr. 19. 23:14
 48/99 anonim ***** válasza:
34%
Akit irritál, kifejtené, hogy pontosan mi zavarja benne?
2011. ápr. 19. 23:15
 49/99 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom... ha már Híradó, akkor engem sokkal jobban zavar, hogy az öreg bácsitól elveszik a lakást, és megy a híd alá, vagy hogy a milliomosok mozgássérült igazolvánnyal parkolnak. Ez engem valahogy sokkal jobban felzaklat.
2011. ápr. 19. 23:17
 50/99 anonim ***** válasza:
76%
Nem azzal van a bajom, hogy mibe kerül. Az az ő dolguk, egy királyi esküvőnek meg kell adni a módját, erről (is) szól a királyság. Ami az én csőrömet böki, hogy a csapból is ez folyik már. Jó, esküvő, királyi, hurrá, de miért kell 10 percenként erről beszélni? Még ha nálunk lenne, a mi királyi házunkban (ha lenne olyan) akkor megérteném, de így?
2011. ápr. 20. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!