Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
11/99 anonim válasza:
Nem igazán érdekel...mondjuk szerintem is elég nagy a felhajtás már,de konkrétan leszarom,attól még nekem holnap is ugyanolyan nap lesz mint az április 29.-e,vagy akármelyik másik:)
12/99 anonim válasza:
Engem is idegesít.No nem a pénz miatt,hanem h úgy reklámozzák mint 1 szappanoperát.Már elnézést de ki nem sz@rja le h összeházasodnak?1X megemlítik a hírekben és kész,nem tudom mit kell ezt nálunk is ennyire protezsálni?!
13/99 anonim válasza:
jah engem is irritál h a híradóba külön blokkja van. nem a pénz az ami zavar hanem az h nemhiszem el h a világon ez a legfontosabb.
14/99 anonim válasza:
Én Angliában élek,és meglepődve olvasom ,hogy otthon mennyire foglalkoznak az esküvővel..Itt kint nem nagyon megy ennyi hír róla,még az utcákat sem díszítik és nem nagyon van felhajtás.(gondolom Londonban igen) Mi csak azért örülünk a lagzinak mert 29-én Bank Holiday lesz,és nem kell dolgozni..
15/99 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy minden honnan ez folyik...
16/99 anonim válasza:
Egy kicsit engem is.De hát ez van.De az angolok am is nagyon gazdagok kiharcolták a pénzt a történelmükbe.
Az élet sokszor igazszágtalan.
Ne törődj vele...Majd ha Bajnai Gordon esküszik...
xD
Válasz:Nem
17/99 anonim válasza:
addig nyújtózkodj még a tarkód ér
18/99 anonim válasza:
miért idegel? fösvény vagy? sajnálod a pénzt? szerinted mennyinél kezdődik egy királyi esküvő..
19/99 anonim válasza:
Engem nem irritál, csak nem értem mi bennük a nagy szám. Egy esküvő. Naés?! Szerencsére el tudom kapcsolni a TV-t.
20/99 anonim válasza:
Mivel nem nézek TV-t, ezért csak itt értesülök erről. 14 milliárd? Uhh, kemény pénz, bár én inkább másra költeném az ő helyükben, de nem az enyém sajnos. Jobb helyre is mehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!