Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 21/99 anonim ***** válasza:
75%

engem nem irritál, de nem is nagyon érdekel.

történelmi szempontból érdekes lenne, mert mégis csak egy királyi esküvő, de ez a média herce-hurca körülötte... 3 ruha meg egyebek....

Mondjuk érdekes, hogy állítólag az angol gazdasággal is vannak problémák, de erre ugye akad pénz. a sok hülye alattvaló, meg veszi az emléktárgyakat. De az ő bajuk.

Másrészt nekem az a Vilmos olyan nyálas szájú, az öccse jobban néz ki. :-)

2011. ápr. 19. 21:35
 22/99 napietus ***** válasza:
44%
nem, a többi pármilliárd rémegyszerű, bulvárfogyasztó irigy embert is a világon. sokan vagytok ilyenek, ne félj, nem vagy egyedül :)
2011. ápr. 19. 21:36
 23/99 anonim ***** válasza:
82%
na de ki az a Vilmos herceg?
2011. ápr. 19. 21:39
 24/99 anonim ***** válasza:
86%
Miért zavarna? Ha a briteknek van pénzük arra, hogy királyságosdit játsszanak a hozzá tartozó minden felhajtással, ha nekik ez örömet okoz, ám tegyék.
2011. ápr. 19. 21:39
 25/99 anonim ***** válasza:
95%

Nem maga az esküvő, vagy maga az összege, hanem hogy Magyarországon miért kell minden műsornak ezzel foglalkoznia? :D Jó, mondjuk mindegy, max nem nézem meg, de múltkor félfüllel hallottam, hogy valami magyar ember is hivatalos, és hűha ez mekkora már, rögtön meg is lesz interjúztatva. Ez jobban zavar. :)

De amúgy a párnak meg az esküvőnek örülök !:D

2011. ápr. 19. 21:40
 26/99 anonim ***** válasza:
91%
21:35: +1 +1 +1!!!:D Én is az öccsére pályázom, amúgy is akar a fene királyné lenni!:D
2011. ápr. 19. 21:40
 27/99 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, téged egész pontosan miért irritál?
2011. ápr. 19. 21:41
 28/99 A kérdező kommentje:

napietus.blog.hu,

menj és csókold meg a lábát a hercegednek!

Itt nem irigységről van szó, hanem arról, hogy teljesen értelmetlen ennyi pénzt elszórni egy ilyen haszontalan dologra, ami ráadásul nem is az ő pénzük, hanem az adófizetőké.

2011. ápr. 19. 21:41
 29/99 napietus ***** válasza:
40%
a magyar bulvármédia ugyanezt a cirkuszt csinálta annak a szerencsétlenfejű b*zis külsejű műsorvezetőnek az esküvőjéből is (pedig az még csak nem is történelmi esemény volt, ugye, hanem csak egy önjelölt kis balkán-celeb rongyrázása). nem kell gagyihíradót nézni, akkor nem látjátok, ennyi.
2011. ápr. 19. 21:42
 30/99 anonim ***** válasza:
88%
Ha a magyar médiát nézzük, akkor pedig kimondottan üdítő ez az esküvő a sok "ki kit ölt meg, ki halt meg autóbalesetben, ki égett bent a lakásában stb." jellegű "országos érdekeltségű" hír között.
2011. ápr. 19. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!