Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
engem nem irritál, de nem is nagyon érdekel.
történelmi szempontból érdekes lenne, mert mégis csak egy királyi esküvő, de ez a média herce-hurca körülötte... 3 ruha meg egyebek....
Mondjuk érdekes, hogy állítólag az angol gazdasággal is vannak problémák, de erre ugye akad pénz. a sok hülye alattvaló, meg veszi az emléktárgyakat. De az ő bajuk.
Másrészt nekem az a Vilmos olyan nyálas szájú, az öccse jobban néz ki. :-)
Nem maga az esküvő, vagy maga az összege, hanem hogy Magyarországon miért kell minden műsornak ezzel foglalkoznia? :D Jó, mondjuk mindegy, max nem nézem meg, de múltkor félfüllel hallottam, hogy valami magyar ember is hivatalos, és hűha ez mekkora már, rögtön meg is lesz interjúztatva. Ez jobban zavar. :)
De amúgy a párnak meg az esküvőnek örülök !:D
napietus.blog.hu,
menj és csókold meg a lábát a hercegednek!
Itt nem irigységről van szó, hanem arról, hogy teljesen értelmetlen ennyi pénzt elszórni egy ilyen haszontalan dologra, ami ráadásul nem is az ő pénzük, hanem az adófizetőké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!