Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki az esküvője napján betegedett le és lázas volt?
hát sajnos, én csak azt mondanám, hogy ne várj semmi jót a házasságodtól, ha lebetegedsz a nagy napon!
Anyukámnak az esküvője napján dörgőtt, villámlott, szakadt az eső... pokoli idő volt.. addig semmi... rá két évvel elváltak, mert verte anyámat...
Nem tudom, hogy milyen, ha az ember az esküvője napján belázasodik; én félévismétlő voltam eü. okból, mert egy hirtelen jött műtét taccsra vágta a félévemet (kizáródott sérv, azonnal műteni kellett).
Ha valamit muszáj megtenni, akkor az ember valahogy összekaparja magát, hacsak lehet. Az más kérdés, hogy az esküvő napján lesz hirtelen rosszul-dolog mögött mindig valami pszichés gond van. (Nekem is az volt, de az már nem publikus.)
Biztosan akarod azt az esküvőt?
Én 4 és fél hónapos terhes voltam akkor és mindennap iszonyúan hánytam egész a szülésig. De az esküvőm napján valahogy a nagy izgalomban nem is gondoltam rá, és aznap sokkal jobban voltam mint máskor. A férjem pedig az esküvő előtt pár nappal eltörte a lábát. Nem mondtuk le a dolgot, morfiummal kibirta, sőt még táncoltunk is:-)
Később mindig azzal poénkodtunk, hogy csak azért mondott igent, mert be volt morfiumozva:-)
Az, hogy 16 év után elváltunk, nem emiatt volt.
Szerintem sem lesz gond. :)
Annál rosszabb, ha bebeszéled magadnak, mert akkor bevonzod magadhoz:)
Állj hozzá pozitívan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!