Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeptember hónapban volt az esküvője. Milyen volt az időjárás?
Jövő szeptemberre tervezzük az esküvőnket, szeptember 15-ére és 22-ére gondoltunk.
Nekem a 22-e szimpatikusabb, de kicsit tartok tőle, hogy szeptember harmadik hetére már elromlik az idő.
Tudom, hogy az időjárást nem lehet kiszámítani, de azért egy kis statisztikát szeretnék begyűjteni.
Kérlek írd meg, hogy mikor volt az esküvőd napja és milyen volt az időjárás akkor.
Köszönöm szépen!
23.-án lesz 5 éve, hogy összeházasodtunk a férjemmel. Gyönyörű időnk volt, sehol semmi felhő, eső, még az este is kellemes volt. De szerintem a tájegységre is kérdezz rá, mert nem mindegy, kicsi hazánkon belül hol is fogtok összeházasodni. Mi Szabolcsban esküdtünk.
Előre is sok boldogságot nektek!
Idén 3 hétvégéből (bele értve ezt is) 3 hétvége meleg és napos volt szeptemberben...
De szerintem manapság erre nem lehet alapozni. Lehet jövőben 3 hétből 3-at esni fog:-S:(
szeptember 26. - csodálatos, napsütéses, meleg idő :)
Senki nem izzadt, senki nem fázott, nagyon kellemes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!