Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
51/99 anonim válasza:
A t-mobil meg egyébkét is leforgatta már ... másodikra unalmasabb lesz.
52/99 Cass90 válasza:
Nem, mivel közvetlenül nem érint. Miért idegesíteném magam miatta? :) Néha meghallgatok egy-két hírt az esküvővel kapcsolatban, maximum ha már nagyon unom elkapcsolok. Van saját életem, épp' elég erre összpontosítanom az energiáimat.
53/99 anonim válasza:
Engem nem zavar, de már untat. A csapból is ez folyik.
54/99 anonim válasza:
En innen Angliabol nem tudtam, hogy mennyibe fog kerulni. De ahogy pl a hazaiakkal is beszelek, kiderul, hogy ti otthon sokkal tajekozottabbak vagytok az egesz esuvorol mint mi. :D Egyebkent meg a megkozelitesed a rossz szerintem, kedves kerdezo. 1: az angolok kiralyi haz penzehez neked semmi kozod, neked ugyanugy lesz kenyer az asztalodon attol, hogy itt ennyi elmegy eskuvore. 2: ez a penz jelentosen meg fog terulni az allamnak. 3: a magyar mediat viszont te (es a tobbi adofizeto) penzeled eleg rendesen, rajuk kene haragudni tobb szempontbol is.
55/99 anonim válasza:
Engem azért irritál, bár csak itt olvastam róla először, mert hatalmas összeg ez, és mivel mindig szegényen éltem, el se tudom képzelni, hogy lehet ennyit egyetlen esküvőre kidobni. (nekem ne adják, nem az várom el tőlük)
Oké, ő pénzük, ara költik, amire akarják, ez tény és való, de borzalmasan rosszul esik ilyet olvasni, mikor annyi minden másra mehetne el az a sok-sok pénz. Rengeteg beteg gyerekre, felnőttre, hajléktalanok segítésére, bármire, ami hasznosabb és fontosabb, mint egy ilyen hatalmas esküvő. Még ha nem is ők akarják így, akkor is bosszantó, 14 milliárd!
Lehet lepontozni, amiért nem tetszik, hogy ennyi pénzt szórnak el a semmire.
56/99 anonim válasza:
Utolsó: ha a demagógia fájna, te ordítanál. Annak a pénznek a nagy része, de megkockáztatom, hogy még több is visszamegy az államnak a turistákból, a szuveníreket kapkodják mindenhol, a szállások betelnek, elköltenek egy csomó pénzt. Olyan ez, mint amikor teli torokkal kiabált mindenki, hogy hogy képzelünk nem tudom hány millióért tűzijátékot rendezni, amikor keleten mindent elöntött a víz. Csak azt felejtette el mindenki, hogy mekkora gazdasági kiesés lett volna nemcsak a városnak, de az egész országnak a tűzijáték elmaradása. De ide sorolhatnám az operabál elleni nevetséges lázadásokat is. Ostobaság azt hinni, hogy ha ezek az időszakos fényűzések nem lennének, akkor nem lenne éhező gyerek a világon.
57/99 anonim válasza:
És az utolsónál a pont. Nem, engem sem zavar és ha megtehetném én is tartanék ekkora esküvőt. Figyelj, nálunk csak éppen 90-en leszünk, nem lesz egy hatalmas durranás és mégis 1,5-2millió forintunkba fog kerülni. Valószínű ott több 100 vagy több ezer ember lesz és mivel nagy durranás ezért teljesen megértem ezt az összeget. És egyébként hol hallottad, hogy ennyibe fog kerülni? Csak nem a blikkben vagy a híradóban? Mert annak a felem sem igaz.
58/99 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Az viszont annál inkább, hogy egyesek sírnak a helyzetük miatt,de azért másokat lesnek. Nem igen tudom sajnálni azt,aki rossz helyzetben van,de árad belőle a rosszindulat.
59/99 napietus válasza:
10:10-es leírta a frankót, én is ilyesmit próbáltam gagyogni. sok emer megértést vár másoktól, mert ő rossz helyzetben van, ugyanakkor belőle magából süt a rosszindulat. egyébként az amerikai elnökválasztási kampánynak hívott cirkuszra, aminek semmi értelme, ennek az összegnek a többszörösét költik, az nem zavar?
60/99 anonim válasza:
Bocs. Nem 14 hanem 13 milliárd :D "első voltam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!