Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
Én is Angliában élek,és ha nem lenne 29 -e munkaszüneti nap,akkor eszembe sem jutna,hogy lagzi lesz..Itt nem folyik a csapból,sőt van olyan kollégám aki a napokban kérdezte tőlem,hogy tudom-e miért lesz fizetett szünnap 29-e? mert ő nem tudja..
Itt az embereket nem nagyon foglalkoztatja,mert nekik nem lesz több vagy kevesebb ebből..Viszont nem csak az a jó benne,hogy a befektetett pénz majdnem a duplája visszafog térülni,hanem az is hogy jelenleg elég sok embernek lett ezáltal munkájuk...(még ha csak idény munka)
Én örülök a lagzinak...Nem kell dolgozni,ha jó idő lesz a kertben csinálunk egy kis barbecue partit..ennyi..Az esküvő anyagi részéhez nekem semmi közöm..
Majd a válás olcsóbb lesz, ne aggódj!
Engem nem az összeg zavar. Bátran szórja a pénzt az, aki meg is dolgozott érte. Ami ugye királyi família esetén bajos.
Engem nem zavar, hisz a leendő angol király esküvője lesz !
Az inkább zavar, amikor nagy csinnadrattával, fehér ruhában, több évi együttélést követően olyan emberek esküsznek katolikus templomban, akik ateisták.
ma 22:25
nem jól tudod..Nem ő a leendő Angol király hanem az édesapja
Károly walesi herceg..Majd ha ő meghal akkor lesz csak Vilmos a király
Komolyan nem is hittem volna,hogy egy ilyen kérdés ekkora zendülést vált ki.Tény ha nem érdekelne egy kicsit is mindenkit hogy az angol királyi családban esküvő lesz,akkor erre a kérdésre nem érkezett volna ennyi válasz.
Vilmos apja a leendő trónörökös,ha kihal a királynő,ő kapja a koronát,Vilmos egyenlőre csak koronaherceg,majd 60 éves korában,amikor meghal az apja akkor esetleg a fejére teheti a koronát.
Tényleg ez milyen szar lehet,egy egész életet várhatsz arra hogy király vagy királynő legyél,és mire a fejeden a korona,elvisz egy szivroham.:-D
A kérdésre válaszolva,engem nem nagyon zavar az esküvő,pont annyira érdekel mint egy egészséges kivülállót.Számomra az esküvő miatt,ugyanúgy fog menni az élet mint máskor,és azt sem hinném,hogy nézni fogom a közvetitést,inkább kimegyek a kertbe szalonnát sütni,hagymát eszek,és iszok az egészségemre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!