Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 61/99 anonim ***** válasza:
88%

Én is Angliában élek,és ha nem lenne 29 -e munkaszüneti nap,akkor eszembe sem jutna,hogy lagzi lesz..Itt nem folyik a csapból,sőt van olyan kollégám aki a napokban kérdezte tőlem,hogy tudom-e miért lesz fizetett szünnap 29-e? mert ő nem tudja..

Itt az embereket nem nagyon foglalkoztatja,mert nekik nem lesz több vagy kevesebb ebből..Viszont nem csak az a jó benne,hogy a befektetett pénz majdnem a duplája visszafog térülni,hanem az is hogy jelenleg elég sok embernek lett ezáltal munkájuk...(még ha csak idény munka)

Én örülök a lagzinak...Nem kell dolgozni,ha jó idő lesz a kertben csinálunk egy kis barbecue partit..ennyi..Az esküvő anyagi részéhez nekem semmi közöm..

2011. ápr. 20. 16:19
 62/99 anonim ***** válasza:
25%

Majd a válás olcsóbb lesz, ne aggódj!

Engem nem az összeg zavar. Bátran szórja a pénzt az, aki meg is dolgozott érte. Ami ugye királyi família esetén bajos.

2011. ápr. 20. 16:58
 63/99 anonim válasza:
93%
Igen, csak téged.Én inkább ezt nézném a híradóban is, mint azt hogy emelik a benzin árát, vagy baleset történt és x számú ember meghalt, vagy megverték xy-t.Na engem nem ezek irritálnak, nem pedig az hogy Vilmos herceg megházasodik
2011. ápr. 20. 18:50
 64/99 anonim válasza:
100%
Nem. És különben is, ki a f*szom az a vilmos herceg?
2011. ápr. 21. 08:51
 65/99 anonim ***** válasza:
76%

Engem nem zavar, hisz a leendő angol király esküvője lesz !

Az inkább zavar, amikor nagy csinnadrattával, fehér ruhában, több évi együttélést követően olyan emberek esküsznek katolikus templomban, akik ateisták.

2011. ápr. 21. 22:25
 66/99 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:25

nem jól tudod..Nem ő a leendő Angol király hanem az édesapja

Károly walesi herceg..Majd ha ő meghal akkor lesz csak Vilmos a király

2011. ápr. 21. 22:52
 67/99 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan nem is hittem volna,hogy egy ilyen kérdés ekkora zendülést vált ki.Tény ha nem érdekelne egy kicsit is mindenkit hogy az angol királyi családban esküvő lesz,akkor erre a kérdésre nem érkezett volna ennyi válasz.

Vilmos apja a leendő trónörökös,ha kihal a királynő,ő kapja a koronát,Vilmos egyenlőre csak koronaherceg,majd 60 éves korában,amikor meghal az apja akkor esetleg a fejére teheti a koronát.

Tényleg ez milyen szar lehet,egy egész életet várhatsz arra hogy király vagy királynő legyél,és mire a fejeden a korona,elvisz egy szivroham.:-D

A kérdésre válaszolva,engem nem nagyon zavar az esküvő,pont annyira érdekel mint egy egészséges kivülállót.Számomra az esküvő miatt,ugyanúgy fog menni az élet mint máskor,és azt sem hinném,hogy nézni fogom a közvetitést,inkább kimegyek a kertbe szalonnát sütni,hagymát eszek,és iszok az egészségemre. :-)

2011. ápr. 22. 07:23
 68/99 anonim válasza:
55%
Azért ez a nagy fölhajtás, hogy irritáljon. Erre megy ki a játék, tehát nálad célt értek.
2011. ápr. 22. 08:31
 69/99 cidrimacko válasza:
100%
Én személy szerint örülök neki!! Méghozzá azért mert mivel angliában élek, munkaszünnap lesz. Ráadásul pont aznap indulunk haza ugyhogy dugó sem lesz az utakon, mert mindenki a tévé előtt vagy az esküvőn lesz. Amúgy érdekes h az otthoniak ennyire foglalkoznak az esküvővel, csak nem értem h minek. 2 ember összeházasodik PONT. Ennyi , semmi több, ezen nemtom mit kell csámcsogni.És ha anniba kerül??? Sztem szívük joga, ha megtehetném én sem spórolnék az esküvőmön!!
2011. ápr. 24. 18:54
 70/99 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem zavar.Egy szaúdi herceg egy baráti összejövetelének alkalmából elkölt ennyi pénzt,csak arról nem esik ennyi szó.Én személy szerint örülök is neki,mármint az esküvőnek,és a felhajtásnak is,és nem érdekel,mennyit költöttek rá.Az világ sokszínű,és érdekes,és attól,hogy mi magyarok csak a nyomort ismerjük,még nem kell a világon mindenkinek úgy élnie.
2011. ápr. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!