Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
"Tehát a királyi család nem csinál semmit csak egyszerűen ott van. Talán néha integetnek és vigyorognak."
Kifejezi a nemzet egységét, politikán felül állnak. Láthatod, mennyire összehozta az embereket egy ilyen esemény, most pedig ünnepelnek. A mi elnökeink sem csinálnak semmit, ráadásul még meg is osztják az embert, ugyanis a politika választja őket, hiába "függetlenek". Igaz, hogy kevesebbe kerül nekünk az elnök, de én örülnék ha lenne egy olyan vezetője az országnak, aki sem szoci, sem fideszes, csak egyszerűen van és lehet ilyen eseményeken nemzeti színű zászlókkal örülni.
Utolsó! Én nagyon irigyellek!
Nekem a tanulmányaim miatt is "illett" figyelemmel kísérnem az egész eseményt. Nagyon szép volt, bár kicsit több mosolyt vártam mind Vilmostól, mind Katalintól. De hát na :)
én megnéztem, mert szeretem a briteket, Angliát, Londont, a királyi család is szimpatikus. és amúgy is tényleg nagy esemény, nincs minden évben hercegi esküvő. az árak meg az ő dolguk, rengeteg pénzük van, meg sem kottyan nekik. milyen szerencse, hogy nem neked kell fizetni, ugye? ilyenekkel foglalkozni...
szerintem szép volt nagyon. bár azért az is emeli az esemény fényét, hogy Harry sokszor képben volt, haha nagyon bejön a srác :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!