Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát a királyi család nem csinál semmit csak egyszerűen ott van. Talán néha integetnek és vigyorognak."

Kifejezi a nemzet egységét, politikán felül állnak. Láthatod, mennyire összehozta az embereket egy ilyen esemény, most pedig ünnepelnek. A mi elnökeink sem csinálnak semmit, ráadásul még meg is osztják az embert, ugyanis a politika választja őket, hiába "függetlenek". Igaz, hogy kevesebbe kerül nekünk az elnök, de én örülnék ha lenne egy olyan vezetője az országnak, aki sem szoci, sem fideszes, csak egyszerűen van és lehet ilyen eseményeken nemzeti színű zászlókkal örülni.

2011. ápr. 29. 20:38
 92/99 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a sok begyöpösödött felfogást..Csodálatos volt az esküvő.Jó ilyet látni,kicsit kitekinteni a hétköznapi dolgokból és rácsodálkozni,hogy jé,ilyen is van..!:)Kicsit visszahozta a történelmet..:)Diana milyen boldog lett volna,ha megéri szegény a fia esküvőjét..
2011. ápr. 29. 21:31
 93/99 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként a Győzike nyolcadjára megrendezett esküvőjét "Bejja asszonnyal" jobb nézni,meg egyáltalán ezeket a bulvárhíreket nézni,hallani,olvasni..?Ha már ilyesmiről van szó,szívesebben megnézem a királyi esküvőt,mint azt hogy melyik playmate hanyadik plasztikai műtétjére készül..
2011. ápr. 29. 22:16
 94/99 anonim ***** válasza:
Angliabol irok gondoljatok el mi lehet itt....
2011. ápr. 29. 23:25
 95/99 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó! Én nagyon irigyellek!

Nekem a tanulmányaim miatt is "illett" figyelemmel kísérnem az egész eseményt. Nagyon szép volt, bár kicsit több mosolyt vártam mind Vilmostól, mind Katalintól. De hát na :)

2011. ápr. 30. 12:49
 96/99 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem is volt valami hű de nagy valami! Nem lőttek sortüzet, tüzijáték se volt, ágyúdörgés sem, túl hatalmas lovasfelvonulás díszegyenruhában. Lehet, hogy a tévéből nem látott (és ízlelt) vacsora került a legtöbbe?
2011. ápr. 30. 13:05
 97/99 anonim ***** válasza:
A vacsorán kívül lehet, hogy még a biztonsági intézkedések vitték el a legtöbb pénzt. Ez az, amit szintén nem láthattunk.
2011. ápr. 30. 13:06
 98/99 anonim ***** válasza:
76%

én megnéztem, mert szeretem a briteket, Angliát, Londont, a királyi család is szimpatikus. és amúgy is tényleg nagy esemény, nincs minden évben hercegi esküvő. az árak meg az ő dolguk, rengeteg pénzük van, meg sem kottyan nekik. milyen szerencse, hogy nem neked kell fizetni, ugye? ilyenekkel foglalkozni...

szerintem szép volt nagyon. bár azért az is emeli az esemény fényét, hogy Harry sokszor képben volt, haha nagyon bejön a srác :D

2011. máj. 1. 01:11
 99/99 anonim válasza:
56%
Nem mindegy? Van pénzük bőven. Egy hercegi pár egyébként sem tarthat szűk családi körű esküvőt. Engem például nem irritál.
2011. máj. 1. 17:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!