Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak engem irritál Vilmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:15
 31/99 anonim ***** válasza:
34%
istenem mi közöd hozzá, most tényleg, nem bántásból. Nálunk is vannak súlyos problémák, amiken lehetne háborogni......
2011. ápr. 19. 21:42
 32/99 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem irigykednél, nem is foglalkoznál a dologgal :)
2011. ápr. 19. 21:43
 33/99 napietus ***** válasza:
42%
azt nem Te döntöd el, hogy a brit királyi ház számára mi az értelmetlen, és mi nem az. saját esküvődet, azt te döntöd, majd ott spóroljál.
2011. ápr. 19. 21:43
 34/99 anonim ***** válasza:
89%
En jelenleg Angliaban elek, es orulok, hogy munkaszuneti nap lesz.
2011. ápr. 19. 21:44
 35/99 anonim ***** válasza:
82%

Engem nem irritál. Ez az, amiről te is tudsz, és elég embert el is szórakoztat a világon!

Hagyománytisztelet, legalább valahol még van.

Valami, ami nincs kitéve politikai irányzatoknak

2011. ápr. 19. 21:44
 36/99 anonim ***** válasza:
69%

21:36- tetszett :) ott a pont

De most komolyan! Mi a fene közöm van nekem, vagy neked ahhoz, hogy az angolok, meg a királyi család mire költik a pénzüket?! Mi ez, ha nem irigység?! A te életedben ez mit változtat meg, hogy ennyire felháborodtál?!

2011. ápr. 19. 21:45
 37/99 anonim ***** válasza:
44%
Engem is rohadtul zavar, már csak azért is mert mondjuk Japánnak kicsit nagyobb szüksége van rá.... Vagy bármelyik másik országnak nem lenne hátrány ennyi pénz.
2011. ápr. 19. 21:45
 38/99 anonim ***** válasza:
62%

21:45 Ez most komoly?

Mert abban igazad van, hogy oda jobban kellene a pénz, na de az az ő pénzük, amivel azt csinálnak, amit akarnak. Semmi közünk hozzá.

Itthon sem mész oda senkihez, hogy figyelj, ne tarts nagy esküvőt, nem kell 100 fő, elég 50, a többit meg add a rászorulóknak.

2011. ápr. 19. 21:52
 39/99 anonim ***** válasza:
32%
engem is irritál..x) de nagyoon nagyoon :D adják már nekem oda legalább a felét [nem vagyok telhetetlen nem kell az egész x) ] meg minek kell ennyi pénzt ráköltenii..á..:/
2011. ápr. 19. 21:56
 40/99 anonim ***** válasza:
77%

Bocs az offért, de mi a tökömet lehet 14 milliárdot elkölteni egy esküvőre? Aranyszálas a szalvéta is v mi? Ez nekem akkora összeg, még stócolva sem tudom elképzelni.

(Nem nézek TV-t, itt olvastam először)

2011. ápr. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!