Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál Vilmos herceg 14 milliárdos esküvője?
Engem nem irritál. Ez az, amiről te is tudsz, és elég embert el is szórakoztat a világon!
Hagyománytisztelet, legalább valahol még van.
Valami, ami nincs kitéve politikai irányzatoknak
21:36- tetszett :) ott a pont
De most komolyan! Mi a fene közöm van nekem, vagy neked ahhoz, hogy az angolok, meg a királyi család mire költik a pénzüket?! Mi ez, ha nem irigység?! A te életedben ez mit változtat meg, hogy ennyire felháborodtál?!
21:45 Ez most komoly?
Mert abban igazad van, hogy oda jobban kellene a pénz, na de az az ő pénzük, amivel azt csinálnak, amit akarnak. Semmi közünk hozzá.
Itthon sem mész oda senkihez, hogy figyelj, ne tarts nagy esküvőt, nem kell 100 fő, elég 50, a többit meg add a rászorulóknak.
Bocs az offért, de mi a tökömet lehet 14 milliárdot elkölteni egy esküvőre? Aranyszálas a szalvéta is v mi? Ez nekem akkora összeg, még stócolva sem tudom elképzelni.
(Nem nézek TV-t, itt olvastam először)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!