Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem "merek" férjhez menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem "merek" férjhez menni pedig az lenne már a következő lépés. Van még valaki így?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 2 és fél éves a lányunk, több mint 5 éve vagyunk együtt. Megvolt már az eljegyzés rég, párom mindig tervezgeti is az esküvőt, beszél róla, de én iszonyodom! Nem akarom beadni a derekam, csak a válás lebeg a szemem előtt. Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy így ne házasodjak?

Van valaki még így rajtam kívül?

Én úgy érzem, hogy ennyi szabadság kell nekem, hogy ha gond lenne, akármikor mehessek válás nélkül.

2011. jan. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim válasza:
Szia! Hát,ha csak a félelem van benned, te tényleg nem akarsz férjhez menni! De ha a félelem mellé vegyül egy kis öröm akkor amikor elgondolkodol az esküvőn/pl.ahogy belépsz a templomba, ill.bevonulsz, ahogy ott álltok a pap előtt, a nagy válaszra várva stb/-még van remény!De ha ezeket elképzelve magadban, akkor is félelem kap el, NE menj férjhez! Én mondjuk csak a lagzi elől"menekülnék"Akkor kap el a félelem, ha arra gondolok, hogy 50ember csak rám és páromra figyel. De amugy örülök. Hajrá!!!
2011. febr. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!