Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki megy férjhez 2012. 06. 02-én? Vagy legalább is ahhoz közeli időpontban?
abban az időszakban államvizsgázni fogok és eszembe se fog jutni, hogy mikor megyek férjhez (egyébként meg készülök:P)
Bocs az OFFért, sok boldogságot:)
Remélem ÉNNN! A tervezéssel úgy vagyok, hogy egyenlőre vőlegény sincs :D
De össze fog jönni, érzem! ;)
Viccet félretéve, ha akkora tervezitek az esküvőt, akkor bizony mostanában el kell kezdenetek a tervezgetést. Bátyámék is majdnem egy évig tervezték, pedig nem volt valami nagy lakodalom.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04
El veszlek feleségül!!!!:P
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:05
Huhúú,tényleg?! Na, akkor a vőlegénnyel megvolnánk! :D
2012.07.07-én :)
mi még csak nagyjából beszéltük meg az elképzeléseinket. Amíg az anyakönyvvezetőnél nincs meg az időpont, addig nagyon nem tudunk mit szervezni, mert mindenhez kell az időpont.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:11
Nah,látod...,így megy ez a mai felgyorsult világban;)
köszönöm a válaszokat, és örülök, hogy itt találtatok egymásra :D ahol tudok, ott segítek:D
viccet félre téve. akinek júliusban lesz: elkezdtük, de még mi sem tudtuk az anyakönyv vezetőnél lefoglalni, mert fél évvel előtte lehet csak. Egyébként jövő héten megyünk helyszínt nézni, zenekart, cukrászt, nagykert, beszélünk a pappal. Elkezdtük mi, csak 250 km-re vagyunk a helyszíntől, és így nehézkes, mert nem tudunk folyton leutazni, ezért mire megyünk, igyekszünk több mindent is elintézni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:19
nekünk is talán annyiból lesz szerencsésebb, hogy egy kis faluban lenne, annak a határán vannak panziók. bízunk benne, hogy nem lesz gond vele, már beszéltem a tulajjal, nem mondták, hogy nem szabad a hely. kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!