Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki megy férjhez 2012. 06....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki megy férjhez 2012. 06. 02-én? Vagy legalább is ahhoz közeli időpontban?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a szervezéssel? hol lesz? hányan lesztek? minden érdekel.
2011. szept. 14. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk Győrben lesz!több ismerősömnek is 2013 nyarán lesz.Sokuk már az egészt leszervezték!nekem csak a névsorom és az étterem van meg!a többi még bőven ráér! Jó készülődést!
2011. szept. 14. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Hát egy bő hónappal késöbb fogunk esküdni, mint ti, kb.80 fő lesz meghívva.Eddig ami megvan: - helyszín, fotós, vőfély. (zenekar épp folyamatban :))

Egy hónapon belül szeretném ha a dekort is megvennénk. Rengeteg teendő van még szeretném ha mindennel meglennénk időben, hogy le ne csússzunk a jobbakról. :)

2011. szept. 14. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 2012. június 23án lesz :) A fotóst már lefoglaltuk, a helyszín is megvan, a videós is. Ruhát majd november végén mert akkor lesz kollekció váltás az üzletben :) jövőhten megyünk a paphoz és a vőfélyt lebeszélni!
2011. szept. 14. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nos, akkor majdnem ott tartunk, csak nekem még a helyszínt kell megnézni. Sajnos messze lakunk, és most van rá lehetőség. Azért majd beszámolok, hogy hogy sikerült :D
2011. szept. 15. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is 2012.07.07-én lesz a Balatonon.Amit elintéztünk már, helyszín, pap, vőfély, zenekar, fotós. A többivel január, februárig várunk,mert az anyakönyvvezetőt csak januárba tudjuk lebeszélni.
2011. szept. 15. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!