Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "merek" férjhez menni pedig az lenne már a következő lépés. Van még valaki így?
26 éves vagyok, 2 és fél éves a lányunk, több mint 5 éve vagyunk együtt. Megvolt már az eljegyzés rég, párom mindig tervezgeti is az esküvőt, beszél róla, de én iszonyodom! Nem akarom beadni a derekam, csak a válás lebeg a szemem előtt. Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy így ne házasodjak?
Van valaki még így rajtam kívül?
Én úgy érzem, hogy ennyi szabadság kell nekem, hogy ha gond lenne, akármikor mehessek válás nélkül.
Én is nagyon félek a kötöttségektől,szerintem vannak így egy páran.
25/N
Hát.. én 7 éve vagyok a párommal, biztosan tudjuk, hogy mi együtt akarunk mindent, de ennek ellenére eszünk ágában sincs házasodni, mert így is jól vagyunk, és hülyeségnek tartjuk.
Viszont ami miatt te nem akarsz házasodni, az eléggé nem biztató.. szerintem ilyen gondolatokkal gyereket se kellett volna csinálni. Ha nem bízol meg a párodban, akkor minek? Én így nem tudnék benne lenni egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!