Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "merek" férjhez menni pedig az lenne már a következő lépés. Van még valaki így?
26 éves vagyok, 2 és fél éves a lányunk, több mint 5 éve vagyunk együtt. Megvolt már az eljegyzés rég, párom mindig tervezgeti is az esküvőt, beszél róla, de én iszonyodom! Nem akarom beadni a derekam, csak a válás lebeg a szemem előtt. Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy így ne házasodjak?
Van valaki még így rajtam kívül?
Én úgy érzem, hogy ennyi szabadság kell nekem, hogy ha gond lenne, akármikor mehessek válás nélkül.
Nem Neked esünk, esküszöm, hogy nem, egyszerűen csak nem értjük... hidd el, még ha úgy is érződött esetleg, egyetlen szavammal sem akartalak bántani Téged, vagy a kislányodat, csak az a helyzet, hogy marhára nem értem az álláspontod :) A "semmibe született" jelentését már definiáltam egy előző válaszban. Ha ennyi problémát oldottatok meg együtt, akkor miért érzed út, hogy kell egy "egérút"?
A másik, hogy "Mert volt egy nyomorék gyereke."... hogy beszélsz a kislányodról?!
Nem az én kislányom, a főnöke lánya volt mozgássérült és halálosan féltékeny lett az egészséges lányunk láttán. Nyilvánvaló volt a helyzet.
Épp néha magam sem értem, hogy miért kell nekem ez az egérút, hiszen úgy élünk mint a házasok. Talán múltbéli csalódás lehet az oka.
Na így már értem, akkor én voltam a hülye, bocsi.
Hidd el, ismerős a "régi csalódás" szindróma, pár évvel ezelőtt még fejvesztve menekültem haza Marseilles mellől... Ebben az esetben viszont az lehet a probléma, hogy nem tudod feldolgozni a történteket, hiszen ahhoz, hogy egy új fejezetet nyithass az életedben, a régi teljesen le kell zárni, pontot kell rakni a végére... ha nem raksz pontot a végére, viszont újat kezdesz, akkor a két "program" egymással párhuzamosan fut, és bizony a régi bezavar az újnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!