Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "merek" férjhez menni pedig az lenne már a következő lépés. Van még valaki így?
26 éves vagyok, 2 és fél éves a lányunk, több mint 5 éve vagyunk együtt. Megvolt már az eljegyzés rég, párom mindig tervezgeti is az esküvőt, beszél róla, de én iszonyodom! Nem akarom beadni a derekam, csak a válás lebeg a szemem előtt. Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy így ne házasodjak?
Van valaki még így rajtam kívül?
Én úgy érzem, hogy ennyi szabadság kell nekem, hogy ha gond lenne, akármikor mehessek válás nélkül.
13:34-es vagyok..
Ha viszont tervezett baba volt, akkor kellett már, hogy bízz annyira benne, hogy akár össze is házasodhatnátok, nem?
Legalábbis én nem szülnék olyan pasinak, akihez nem mennék feleségül...
Az exvőlegényem azért hagyott el 7 év után, mert az előző házassága megviselte és közölte, hogy ő nem tudja megadni,amire vágyom..és gyereket sem akar már...és hogy mindenhol azt látja, hogy ha összeházasodnak, akkor abból válás lesz...
szóval kilépett az életemből és mással jött össze..azóta is hiányzom neki
Öszegezve: volt egy félelme, hogy minden tönkremegy ha házasok leszünk.
Közben meg attól ment tönkre minden, hogy félt és kreált egy okot...semmi értelme nem volt...évek óta mindketten boldogtalanok vagyunk, de újrakezdeni nem tudjuk, mert már nem tudok bízni benne, úgy megsebzett.
Jól gondold át, hogy mi mit ér meg..
És talán az segít,ha a házasságot nem úgy fogod fel, hogy örökre, betegségben, szegénységben, stb. Házasodj azért, hogy ünnepeljétek a szerelmeteket és eddigi évek összetartozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!