Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál ha a gyereked esküvőjén csak vegán étel lenne?
Szituáció: 15 fős polgári esküvő a polgármesteri hivatalban -> utána ebéd egy vegán étteremben.
A választás azért a vegán étteremre esett, mert:
1) Ez a kedvenc éttermünk, esküvőhöz illő elegánsabb belső térrel rendelkezik, vannak 'hagyományos' magyaros ételek is, csak húsmentesen elkészítve.
2) Van saját cukrászdájuk, így a megrendelt esküvői tortát helyben fel tudják szolgálni.
3) Hosszas keresgélés után sem találtunk olyan éttermet ami rendelkezik megfelelő nem-vegán és vegán menüsorral, hogy mindenkinek jó legyen.
A kérdést elsősorban azért tettem fel, mert a családunk egyik fele problémázik ezen.
Elvileg rólunk szól a nap, miért válasszunk egy olyan éttermet ami nekünk nem jó, csak hogy másnak jó legyen?
De honnan tudod, hogy felháborodva?
Egyébként szerintem mindnekinek megfelelni lehetetlen. Aki meg az esküvőmre azért nem jön el mert nincs hús akkor nekem azt jelentené, hogy fontosabb húst ennie mint az a tény, hogy részt vegyen az esküvőmön.
Na most a vegansag egy onmegszoritkozas.
Szerintem egy valóban glutenerzekeny párnak se jutna eszébe hogy mindenkinek gluténmentes ételt készítsen egy eskuvon. Mégpedig azért, mert nekik ez nem az eletmeghatarozo filozofiajuk amit folyton kozvetiteni kellene.
Akik nem ideológiák szerint esznek, nem a hús hianya miatt nem fogják szeretni, hanem a megszokott ízvilág hianya miatt.
Szóval inkább az a kérdés hogy ér e annyit a vegansag hogy ekorul forogjon egy családi esemény.
Mert nincs olyan hogy vegán sajt.Kemikalia
Aki akar egye ha annyira nem tisztel meg hogy gondol rám akkor minek menjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!