Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál ha a gyereked esküvőjén csak vegán étel lenne?
Szituáció: 15 fős polgári esküvő a polgármesteri hivatalban -> utána ebéd egy vegán étteremben.
A választás azért a vegán étteremre esett, mert:
1) Ez a kedvenc éttermünk, esküvőhöz illő elegánsabb belső térrel rendelkezik, vannak 'hagyományos' magyaros ételek is, csak húsmentesen elkészítve.
2) Van saját cukrászdájuk, így a megrendelt esküvői tortát helyben fel tudják szolgálni.
3) Hosszas keresgélés után sem találtunk olyan éttermet ami rendelkezik megfelelő nem-vegán és vegán menüsorral, hogy mindenkinek jó legyen.
A kérdést elsősorban azért tettem fel, mert a családunk egyik fele problémázik ezen.
Elvileg rólunk szól a nap, miért válasszunk egy olyan éttermet ami nekünk nem jó, csak hogy másnak jó legyen?
Nekem nem az a bajom hogy nem bírom ki hús nélkül. Az a bajom hogy nincs rám tekintettel. De mondom nem csinálnék ügyet belőle csak eszembe jutott az a Lafontain mese a rokáról és golyarol.
De bocs tudom XXI század csak díszlet a család.
Engem nem zavarna, szívesen kipróbálom a vegán kaját, ha meg nem ízlik, akkor se fogok egy fél nap alatt éhen halni.
Viszont azzal egyáltalán nem tudok azonosulni, hogy "a mi esküvőnk, az a lényeg, hogy nekünk jó legyen, (a többi le van szarva)". Én speciel pont azért szervezek esküvőt meg lagzit, mert az általam fontosnak ítélt emberekkel szeretném tölteni az időt, így nekem igen is fontos, hogy ők jól érezzék magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!