Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegán vagyok, de anya nem...

Vegán vagyok, de anya nem hajlandó ennek megfelelő ételeket készíteni(?)!

Figyelt kérdés

Tehát az a helyzet, hogy pár hónapja vegán lettem és nem eszem semmilyen állati eredetű ételt. Ezt tudja az egész család, anyum mégse készít ennek megfelelő ételeket. Ez még a kisebbik gond, csakhogy alapanyagokat se vesz hozzá, amiből én tudnék főzni magamnak. Azt mondja, hogy ez egy hülyeség. A húst teljesen tudom mellőzni, de még mindig előfordul, hogy pl tojást felhasznál valamihez, amit kénytelen vagyok megenni, mert más nincs. Ez engem nagyon zavar. 16 éves vagyok, diákmunkázni jelenleg nem tudok, főleg a vírus miatt, tehát nekem nincs bevételem, amiből meg tudnám venni az alapanyagokat.

Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Sokszor van olyan, hogy inkább nem is eszek, hanem keresek valami zöldséget/gyümölcsöt a hűtőben és azt vacsorázom. Elég lenne, ha vegán alapanyagokat vásárolna nekem és én megfőzném magamnak az ételt.

2020. nov. 15. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
91%

Miért lettél vegán?

Menj vele vásárolni, és tedd a kosárba a hozzávalóidat. De sok reményt nem jósolok annak, hogy külön fog neked mindig mindent megvenni, ha más nem vegán a családban. Azért az pénzbe kerül.

2020. nov. 15. 11:51
 2/104 anonim ***** válasza:
92%
Ket ebedet fozni nem kis munka. Te megfozheted ugyanazt csak hus nelkul. Leves, rakott krumpli, fozelek..pl. ezekhez biztosan akad hozzavalo barki konyhajaban!
2020. nov. 15. 11:55
 3/104 A kérdező kommentje:
#1 az állatok miatt, nagyon sajnálom őket. Borzasztó körülmények között vannak tartva és lemészárolva. :(
2020. nov. 15. 11:58
 4/104 anonim ***** válasza:
67%
Majd különcködsz, ha meg tudod oldani. Ha nincs semmi eü indoka, a franc főzögetne külön.
2020. nov. 15. 11:59
 5/104 anonim válasza:
84%
Nos én azt tanácsolnám, hogy várj ezzel a vegán dologgal addig, míg felnősz munkád lesz, és nem irányít senki. Tudom nehéz ügy, főleg ha a szüleid nem támogatnak.
2020. nov. 15. 12:01
 6/104 A kérdező kommentje:
#4 írtam, hogy meg tudom főzni magamnak is. Csak 2x írtam le végülis. Majd én eldöntöm mikor “különcködök”
2020. nov. 15. 12:01
 7/104 anonim ***** válasza:
30%
Halat hajlandó lennél enni?
2020. nov. 15. 12:02
 8/104 anonim ***** válasza:
53%

Hát én se főznék rád külön, mert neked most jött egy divathóbortod, és kitaláltad hogy te most vegán akarsz lenni. Nem kis plusz munka és plusz pénz, két ebédet főzni, mert rád külön kell. Vagy az egész család legyen vegán a kedvedért?

Ha nem tetszik amit anyád főz, akkor nem kötelező zabálnod. Akkor legeljél füvet az út szélén.

2020. nov. 15. 12:03
 9/104 anonim ***** válasza:
69%

Szegény állatok?

Anyádat és a családod nem sajnalnad, hogy kétszer főzzon, vegye a túlárazott tofut meg avokadot meg a többi divatvega élelmiszert?

2020. nov. 15. 12:03
 10/104 anonim ***** válasza:
81%
Az egy dolog hogy megtudod főzni,de megis tudod venni?
2020. nov. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!