Vegán vagyok, de anya nem hajlandó ennek megfelelő ételeket készíteni(?)!
Tehát az a helyzet, hogy pár hónapja vegán lettem és nem eszem semmilyen állati eredetű ételt. Ezt tudja az egész család, anyum mégse készít ennek megfelelő ételeket. Ez még a kisebbik gond, csakhogy alapanyagokat se vesz hozzá, amiből én tudnék főzni magamnak. Azt mondja, hogy ez egy hülyeség. A húst teljesen tudom mellőzni, de még mindig előfordul, hogy pl tojást felhasznál valamihez, amit kénytelen vagyok megenni, mert más nincs. Ez engem nagyon zavar. 16 éves vagyok, diákmunkázni jelenleg nem tudok, főleg a vírus miatt, tehát nekem nincs bevételem, amiből meg tudnám venni az alapanyagokat.
Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Sokszor van olyan, hogy inkább nem is eszek, hanem keresek valami zöldséget/gyümölcsöt a hűtőben és azt vacsorázom. Elég lenne, ha vegán alapanyagokat vásárolna nekem és én megfőzném magamnak az ételt.
Utolsó előtti, a hal mióta vegán?
Amúgy nem kéne külön főzni, sőt extrán bevásárolni sem...
11: hogy ne kéne külön főzni?
Vagy tán azt akarja, hogy az egész családja térjen át az ő hóbortjára?
Ha valamit elhatározunk, akkor annak meg kell teremteni a feltételeit.
Amennyiben nincs pénzed, el kell fogadnod, ami van.
Bár alternatíva létezik, csak még kell találni!
Krumpli, rizs, hagyma, fagyasztott zöldség minden háztartásban van!
Ebből tudsz készíteni magadnak is!
A kifejezetten vegán dolgok sokszor nem olcsók, és a szüleidnek nem kötelessége ezeket megvásárolni.
Egyébként online korrepetálást vállalhatsz, és máris van pénzed!
"Borzasztó körülmények között vannak tartva és lemészárolva."
Lehet, hogy a növényeket nem tartják borzasztó körülmények között és nem mészárolják le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!