Vegán vagyok, miért gond ez a szüleimnek?
Egyáltalán nem egészségtelen, van eszem is, sokkal egészségesebb vagyok, mióta vegán vagyok, őket viszont semmi sem győzi meg. Minden egyes étkezésnél kötekednek, beszólogatnak, nagyon unom már.
(kritika nem érdekel, más a húsevésben hisz, én pedig ebben.)
19/L
mert maradiak és nem tudják elfogadni. :D
egyszerűen ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak.
Én is ettem jó ideig csak vega ételeket. Kellemes érzés a szervezetnek, de tényleg kicsit fura ízük van a hagyományos étkezéshez képest.
Ez a te döntésed, a te testeddel. Azt csinálsz amit akarsz, és ők is azt csinálnak a testükkel amit akarnak.
Lehet hogy az zavarja őket hogy ők főznek " normálisan " a családnak, és rád is tekintettel kell lenni? Lehet hogy te nem készíted el magadnak a vega ennivalókat hanem tőlük várod? Ha igen, akkor csak ez a probléma. Ha tehermentesíted őket az alól hogy figyelniük kelljen a te étkezésedre, akkor normálisabbak lesznek.
Teljesen mindegy az ok, egy családban ha a többség valamit jónak tart (tökmindegy, milyen indokok alapján), és te elkezded azt a dolgot másként csinálni, ha olyanok a családtagok, garantált a beszólogatás, szívatás. Ilyenkor felesleges érvelni, szép csendben teszed, amit jónak látsz, előbb-utóbb hidd el, megszokják, és lekerül a napirendről a téma.
Nálunk ugyanez volt, életmódváltás miatt, kaptunk családtól/ismerősöktől kéretlen beszólogatást/tanácsot/ostoba megjegyzést dögivel, nem foglalkoztunk vele, végül szép lassan elült a téma. Vicces, mert van olyan családtag, aki látványosan "aggódott" miattunk, meg folyton kritizált, mára meg nagy suttyomban egy csomó dolgot ellesett, amikor látta, hogy nálunk működik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!