Megmondtam a szüleimnek, hogy a tököm tele van már velük, hogy állandóan benyitnak a szobámba kérdezés nélkül, de ugyanúgy folytatják. Ha zárat szereltetek az ajtómra és belülről bezárom, akkor megoldódik a gond?
apám nyitott be mindig a szobámba, nem érdekelte, hogy ott van-e nálam a párom, hajnal van-e vagy délután, szart ő ezekre csak simán berontott.
én csinálhattam bármit is, állandóan zörgette
Nem fognak tudni benyitni, szóval igen. Ha zokon veszik, mondd el nekik újra, hogy az a te magánszférád, és zavar, hogy csak ónezsinór benyitnak - lehet kopogni is.
Ha ezek után megígérik, hogy odafigyelnek erre, akkor pedig nem kell zárni az ajtót, ezzel jelzed nekik a bizalmadat. Nem jó dolog rossz viszonyban lenni azokkal, akikkel együtt élsz.
Én is hasonló cipőben járok apámmal, szerencsére nem túl sűrűn zavar, de kopogni képtelen.
21:34 vagyok
sajnos vannak akik 40évesn is anyuci bekakáló kicsipicibabácskái még
ilyenkor a lábadra kell állni és megmondani nekik a dolgokat, ha nem fogják fel, keményebben kell, mert természetesnek veszik, ha nem rázod le őket. a legtöbb kamasz nem azért lázad mert megbolondul, hanem olyankor válik önállóvá. ha nem feszegeted a határokat, a szülő azt hiszi bármit megtehet, mert a birtoka vagy és részéről sosem kell kompromisszumot kötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!