Osztálytalálkozó-gond, mit tegyek?
Bocs, ha nem jó a kategória, de jobbat nem tudok...
Most lesz osztálytalálkozónk, amit már vártam, mert rég láttuk egymást. Régen az osztály klikkekből állt, én is tartoztam egybe, csak egy taggal nagyon nem jöttem ki :S Mindenki mással azóta is tartottam a kapcsolatot, igaz, találkozni már ritkán van időnk, de itt lenne a remek alkalom. Úgy néz ki, hogy az a tag is jön, aki régen ki akart túrni, és tudom, hogy ha mind ott leszünk, megfagy a levegő... Ez elég ciki lenne így, viszont én is szeretném látni a rég nem látottakat. Félek, hogy az lenne, ha elmennék, hogy a régi bandából kinéz az az egy tag, a többiekkel meg régen sem dumáltam sokat, most sem lenne mit. Menjek, és ha pocsék, hagyjam ott? Vagy ne menjek egyáltalán?
Én a helyedben ugy mennék oda(persze ha egyáltalán el akarsz menni),hogy csak a szépre emlékezel,vagyis minden rosszat feledsz.
Ha előhozzák,mondd,hogy te ezt a csufolódós-kiközösítős rossz élményt mélyen elzártad a szívedben és lezártad magadban,hagyjanak békén.Ha ezután is -dafke,csakazért is- folytatják,akkor kifizetném a számlát amit fogyasztottál,és angolosan távoznék,ha nem mész autóval,és messze laksz,akkor ha mástnem,taxival.Egyszer-egyszer ennek a költségét is ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!