Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de az hiszem el kell hagynom. Helyes?
Figyelt kérdés
8 eve vagyunk a párommal es tudná, hogy szeretnek a menyasszonya lenni. Nem adja meg nekem eut, es azt hiszem eleget vartam. Gyereket es közös lakást akar, de en egyiket sem vallalom, ugy, hogy nem vwgyok a felesége. Lehet maradisag, ez vqn. Ő 30 en 27 eves nő vagyok.2016. febr. 21. 15:22
81/85 anonim válasza:
Ez az alkalmi27 érzelmi intelligenciahiányban szenved...
82/85 anonim válasza:
Elég durván...ilyen írásmóddal max. 2 általánost néznék ki belőle. Ekkora tah.ó p.arasztot...megérdemelné, hogy ha kölyke lesz egyszer valakitől (ha lesz olyan hülye nő, aki szül egy ilyennek), akkor az a nő ne engedje, hogy a nevére kerüljön a kölyök. Érezze csak meg, hogy mennyire is számít az a papír. Aztán mondhatja mindenkinek, hogy van gyerekem, csak nem tudom bizonyítani, hogy az enyém.Bár remélem, az ilyen nem fog szaporodni.
83/85 anonim válasza:
Kérdező, ne törődj a volt barátoddal. Jobb is, hogy kiderült, és otthagytad. Így legalább lesz esélyed, időd találni egy olyan embert, aki igazán szeret, és vágyni fog rá, hogy egy család legyen veled. A papír nem számít-embereket meg szard le. Mindenki tudja, hogy ez csak kamu.
84/85 anonim válasza:
Kérdező,sajnálom,hogy egy ilyen pasasra pazaroltad el a fiatal éveid nagy részét,nem érdemelte meg.Szórakozott veled,lapátra kerülése után még be is csajozott.Ennyit ért neki a nyolc év.Remélem,mihamarabb megtalálod a párodat,aki komolyan is gondolja!
85/85 anonim válasza:
Szia!
Jelezd majd azért, mi történt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!