Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de az hiszem el kell hagynom. Helyes?
Jah nem:) Nem húztam fel magam... csak utálom az ilyen kettős mércét...
Szegény pasi otthagyja a nője mert nem akarja őt feleségül venni, szegény pasi kényszerítve van stb...
De a nő viselje el, mondjon le szó nélkül a vágyairól, különben egy kis p..csa aki nem is szereti a férfit. Hagyjuk már....
Mellesleg még mindig nincs válasz arra, hogy miért is a nőnek kéne lemondani arról amit szeretne.
Szerintem már unta az állandó nyafogást a házasságról. Most vázoltál valamit, de a valóságot nem tudjuk, hogy mi volt.
Lehet nap mint nap azt hallgatta tőled, hogy:
"Te roha.dt gec.iláda, meddig akarod még ígérgetni, hogy elveszel. Meddig kell még könyörögni, hogy végre a kapcsolatunk új fokra lépjen?"
Ugye mi ezeket sajnos nem látjuk, nem voltunk tanúi. Nyugodt lelkiismerettel eljátszhatod a szende szüzet, hogy te semmit nem csináltál, de az is lehet, hogy saját magadat fordítottad a pasi ellen és bele fáradt.
Én is megunnám, ha folyamatosan zaklatna valaki egy baromsággal. Persze, hogy tovább lépett, keresett olyant, aki nem erőszakoskodik a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!