Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de az hiszem el kell hagynom. Helyes?
Meséld el részletesn, mit szólt mire ezt közölted vele.
Tényleg érdekel:)
Szerintem is elég lett volna 3 nap.
Mondhat bárki bármit, ha egy kapcsolatban valamelyik fél ekkora lemondásra kényszerül (tehát hogy meggyőződése ellenére házasodjon vagy ne házasodjon), akkor talán tényleg jobb hagyni az egészet.
Szerintem ennek már annyi.
Ilyen esetben, ha az egyik fél akarja a házasságot, a másik pedig ellenzi, a szakítás a legjobb megoldás. Ő nem érzi magát kényszerítve, hogy el kellett vennie pedig nem akarta, te pedig nem mondasz le egy teljesen jogos és normális vágyadról, arról hogy azzal akit szeretsz és aki szeret - törvényes, hivatalos kapcsolatban: házasságban élj.
A házasság nem arról szól, hogy ha valaki ebben akar élni akkor majd ezért fogja szeretni a párját, vagy ezért fogja jobban szeretni. Arról van szó, hogy akik szeretik egymást, bíznak egymásban, a kapcsolatukban, és nem akarnak másokkal lenni, nem rekednek meg összebatyuzásbál, hanem összeházasodnak.
Amúgy pedig a gyerek semmivel sem nagyobb elkötelezettség mint a házasság. Ha a pasi megunja a papás-mamást, simán leléphet akár úgy is, hogy a büdös életben nem lehet behajtani rajta a gyerektartást. Könnyen megcsinálják, de ugyanolyan könnyedén le is lépnek mellőle. Még ha fizet is a pasi gyerektartást, akkor sem fog hezitálni hogy lelépjen, főleg ha már van a láthatáron egy másik csaj. Nem egy, nem két ilyen volt a környezetemben is. Az egyiknél pl csak pár hónapja voltak házasok, amikor a férfi beújított egy új nőt. Asszonyka egyedül maradt a kicsi babával, meg egy nagyobb gyerekkel a korábbi kapcsolatából. A másiknál is, még 1 éves sem volt a gyerek mikor szétmentek. A pasinak új nője lett. Tehát a gyerek sem garancia semmire. Csak a nőnek elkötelezettség, ha megtartja. A férfinak max anyagi.
Na én ha a pasid lennék biztos otthagytalak volna ha ilyen erőszakos vagy. :D
Mondjuk én elfogult vagyok mert se gyereket se házasságot nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!