Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?
Figyelt kérdés
3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.
Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?
2015. okt. 4. 17:07
81/97 A kérdező kommentje:
A sorozatos veszekedéseknek hála elvileg jövő tavasszal házasodunk.... De hogy ezt most tényleg komolyan gondolta e, őszintén szólva nem hinném, vagy nem tudom.
2016. márc. 19. 13:36
82/97 A kérdező kommentje:
Mégsem gondolta komolyan, halogat mindig... Mindig kitalál valamit, de nem kapok időpontot.
Minden pasi szemétláda:S
2016. ápr. 10. 17:57
83/97 anonim válasza:
Nem, nem mind. Csak te épp egy hazug , összepisàlom a gatyàm a hàzassàg, a hivatalos, elkötelezettség gondolatàra típust fogtàl ki. És te még mindig vele vagy. Nem tudlak sajnàlni. Màr rég talàlhattàl volna màst, ha ez neked nem felel meg, csak lusta vagy, és igénytelen is.
84/97 anonim válasza:
eszembejutott ez a kerdes... remelem mostanra mar kiraktad
85/97 Saavedro válasza:
"Minden pasi szemétláda"
Az én exem is ilyen elviselhetetlen liba volt, mint te, fel is bontottam az eljegyzést.
86/97 anonim válasza:
Pont 2 év telt el a kérdés kiírása óta. Mi újság? Volt már esküvő, vagy eljegyzés?
87/97 A kérdező kommentje:
Még nem de de folyamatban van a dolog:D Karácsony a határidő;) Egyébként jövő nyárra tervezzük:)
2017. okt. 22. 19:49
89/97 A kérdező kommentje:
Tegnapid jól ment minden de ma megint iszonyatosan összevesztünk a volt nő gyereke miatt, úgyhogy valószínűleg storno. 5 évet dobhatok a kukába a fiatalségomból:(
Szerintem 1edül fogok megöregedni de már nem érdekel.
2017. okt. 23. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!