Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy végre elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

3 év után, megbeszéltünk mindent. Majdnem együtt élünk, jól megvagyunk. Már konkrétan meg is kértem a kezét, mindig azt a választ kapom hogy majd majd.

Mit tegyek, hogy végre belemenjen hogy házasodjunk? Férfiak, akinek volt ilyen ügye esetleg tudna segíteni?

2015. okt. 4. 17:07
 11/97 anonim ***** válasza:
93%

Ja látom oké.

Figyi öreg ez a fószer hozzád, higyj nekem...

2015. okt. 4. 17:37
 12/97 A kérdező kommentje:

Szerintem ma már nem ritka az ekkora korkülönbség. Ismerőseim között is van pár 15 év korkülönbséggel, együtt élnek gyerek is van, bár feleségül nem vette.

Azért sürgős, mert 3 év + én vagyok 28. Ha ennyi idő után nem kérte meg, ezután sem fogja. + Nekem mér pont ideje ebben a korban, a régi ismerőseim nagy része már férjhez ment stb. Én is szeretnék már, pláne hogy hosszú kapcsolatom van.:(

Akkor meg miért nem akarja?:(

2015. okt. 4. 17:40
 13/97 anonim ***** válasza:
28%
A hisztis pi cs á kat nem veszik feleségül ;)
2015. okt. 4. 17:47
 14/97 anonim ***** válasza:
100%
Mert már egyszer megégette magát, neki már gyereke is van, semmi nem sürgeti, gondolom elege van már a kötöttségekből, neki ideálisabb egy lazább kapcsolat. Az a gond teljesen mások az igényeitek úgy tűnik.
2015. okt. 4. 17:49
 15/97 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom tudja ő is, hogy neked a házasság csak egy olyan dolog, amivel felvághatsz az ismerősök elött. 3 év az semmi párkapcsolat szempontjából, pláne úgy, hogy még csak együtt sem éltek. Az, hogy napi szinten találkozok nem ugyanaz, az nem együtt élés.
2015. okt. 4. 17:50
 16/97 anonim ***** válasza:
79%

Mert lakva ismeri meg a másikat az ember, a majdnem együtt lakás az nem együtt lakás, az, hogy ejegyezne az semmire nem lenne garancia, attól még jóligen kirakhat a fenébe vagy te őt.

Az, hogy fenyegeted az szent, hogy nem fog egy 42 éves embert meggyőzni arról, hogy el kell vegyen, ha el akar venni elvesz, ha nem akkor nem. 3 éve vagy vele, annak lenne ideje, hogy tudjad inkább, hogy akar-e még házasodni, lehet neki egyszer elég volt, gyereke is van, lehet azt se akar többet.

Nem írja sehol, hogy 3 év után ideje elvegyen, mert azt mondja ki? A szomszéd, vagy egy-két barátnő? Az édeskevés a házassághoz. Azt kell érzni, te pedig úgy tűnik semmibe veszed ő mit érez, megmondta, h majd, na akkor ez az ő válasza, majd.

Az előzőt mennyi idő után vette el? Arra még adj rá 4-5 évet s akkor elvesz téged is, fenyegetéssel annyit fogsz elérni, hogy megutáltatod magad.. Te szereted ha folyton b@ sztatnak, hogy induljunk már?

2015. okt. 4. 17:54
 17/97 anonim ***** válasza:
28%

1. Reméljük egyszer megjön az eszed és normálisan fogsz gondolkodni.

2. Remélhetőleg ennek a 42 éves férfinak is megjön az esze és szépen megszakítja veled a kapcsolatot.

2015. okt. 4. 18:01
 18/97 anonim ***** válasza:
26%
De nem érted meg, hogy ha még össze sem költöztetek, értelme sincs eljegyzésen gondolkodni?
2015. okt. 4. 18:02
 19/97 anonim ***** válasza:
78%

J. A. nevű felhasználó válasza:

Sikerült rávenni a házasságra? Nálunk még nincs gyerek, mert megmondtam hogy házasság nélkül nem szülök, ő meg le se sz...ja mert elvált és onnan már van 1 kölök. Nekem meg csak azt mondja majd majd...

Gondolkodom, hogy lehetne rávenni végre

# 27/27 Időpont ma 17:38 Privát üzenet

Nem lehetsz ennyire rágörcsölve erre a témára, mi kell neked most, a felhajtás, egy saját "kölök"? Vagy miért fontos ez annyira?

2015. okt. 4. 18:04
 20/97 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, mindegy, te minek nevezed, de ha ultimátumot adsz, hogy ha nem vesz el, akkor otthagyod, az zsarolás. Ha esze van, világgá zavar.
2015. okt. 4. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!